ΚASPROPYRGOS_BYZAS_KYPELLO_1_550υπελλούχος ΕΠΣΔΑ 2015 – 2016 η ομάδα της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας μετά από νικηφόρο αγώνα επί του Βύζαντα Μεγάρων με 1-0.
Το γκολ σημείωσε στο 15’  ο Ατματζίδης με πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει ο τερματοφύλακας του Βύζαντα Λαμπρόπουλος επί του Μεϊμαρίδη.

Ήταν ένα σφικτό παιχνίδι στο οποίο νίκησε το αουτσάιντερ αφού ο Βύζας δεν κατόρθωσε παρά ελάχιστες φορές να δείξει ότι ήταν το φαβορί της συνάντησης.
Οι παίκτες του Ασπροπύργου, αν και αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, έδειξαν πάθος, αγωνιστικότητα και ομαδικότητα σε αντίθεση από τον Βύζαντα ο οποίος απογοήτευσε τους φίλους του παίζοντας ατομικό παιχνίδι και κακό κέντρο.
Σημεωτέον ότι από το 59΄ έπαιζε με αριθμητική υπεροχή μετά την αποβολή του Μεϊμαρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δύο κλασικές ευκαιρίες έκανε ο Βύζας ήταν στο 17΄ όταν σέντρα σουτ του  Γιάννη Λιούρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Το ίδιο και στο 64΄, δοκάρι σε σουτ του Ρόγκα.

Τώρα ο Βύζας θα πρέπει να συγκροτηθεί και πάλι σε ομάδα της Γ΄ εθνικής και να αντιμετωπίσει στην επόμενη αγωνιστική τον πρωτοπόρο Παναργειακό.PANASPROPYRGIAKOS_BYZAS_KYPELLO_3_550

PANASPROPYRGIAKOS_BYZAS_KYPELLO_4_550

Διαιτητής Βάτσιος A. Βοηθοί: Πρέντζας Δ., Οικονόμου Κ.
4ος Δημόπουλος Μ.
Παρατηρητές: Παππούς Χ., Τσακαλίδης Σ.

Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας (προπονητής Μπάμπης Λιαηλίας) Βανδώρος, Ατματζίδης, Φραγκόπουλος, Κυριακίδης, Ευσταθιάδης, Τσεβάς (83΄ Παναγιώτου), Κουσίδης (90+ Κιριλιούκ), Μεϊμαρίδης, Καλογρίδης, Γκαβζίδης
Αναπληρωματικοί: Πετσίτης, Τσόκας, Τεπετίδης, Βίλσον, Πολυτάρχου

Βυζας (προπονητής Γιώργος Ασπρογέρακας): Λαμπρόπουλος, Αλεβίζος, Ρόππας, Βαρδακώστας, Τσόνκωφ, Φαμπιάνο, Κολιόπουλος, Ρόγκας, Χαλιώτης (83΄ Μανωλάς), Μίχας (58΄ Ρούμπο), Λιούρας (73΄ Μαρινόπουλος)
Αναπληρωματικοί: Βουρνάζος, Τσακώνης, Αρχοντάκης, Σταυρόπουλος, ΜανωλάςPANASPROPYRGIAKOS_BYZAS_KYPELLO_1_550

PANASPROPYRGIAKOS_BYZAS_KYPELLO_2_550

PANASPROPYRGIAKOS_BYZAS_KYPELLO_5_550

PANASPROPYRGIAKOS_BYZAS_KYPELLO_7_550