Με υπομονή και κυριαρχία στο κέντρο ο Μανδραϊκός καθάρισε εύκολα στην Ελευσίνα με τον τοπικό Πανελευσινιακό με 0-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΔΑ και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Μανδραϊκός έκανε τις λίγες ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο αλλά περίμενε υπομονετικά να περάσει το 60λεπτο ώστε να δώσει γκάζι και να πετύχει τρία γκολ. Στον αγώνα είχε σύμμαχο τις ελλείψεις του Πανελευσινιακού από τον οποίο δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Νικολάου, Πιπέρης, Τυρλής Η, και Χρήστοςτος, Μπούκας, Κωνσταντής.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κινδύνεψαν σε καμία περίπτωση αφού οι παίκτες του Πανελευσινιακού δύσκολα έμπαιναν στην περιοχή τους.
Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο αποφεύχθηκε η διεύρυνση του σκορ των νικητών εξ αιτίας ορισμένων πολύ καλών επεμβάσεων του τερματοφύλακα Σαμπατάκου.

Τα γκολ σημειώθηκαν ως εξής:
53΄ 0-1 ο Τούσης ο οποίος δέχτηκε την ασίστ από τον Θεοδωρόπουλο
64΄ 0-2 και πάλι ο Τούσης μετά από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από την επέλαση του Έβερετ ο οποίος πιστώνεται το μισό γκολ.
78΄ 0-3 με κοντινό σουτ-πλασέ του Λελούδα

Διαιτητής: Σ. Σταθόπουλος
Βοηθοί: Κ. Οικονόμου, Δ. Ντζουροπάνος
Παρατηρητής: Χ. Ασλανίδης

Πανελευσιανιακός Α.Ο (προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης): Σαμπατάκος, Χάντης, Κουτσομύτης (45’Ζίου), Αντύπας (85’Γκούμας), Ακαρέπης (76’ Μίχας), Μπίμπα, Τουρλίδης Κ (65’Αντωνίου), Μαρινόπουλος, Ζήλιος, Πολεμαρχάκης, Μουράτι.
Αναπληρωματικοί: Τουρλίδης Χ, Γκούμας, Πιπέρης, Κλαδάς.

Μανδεραϊκός (προπονητής Θεόφιλος Καλύβας): Μπαλασάκης, Θεοδωρόπουλος, Ανταλής(65’Γκίνης), Εβερετ, Τύρπος, Τούσης (67’Καλογέρης), Βούκα, Χόρβατ, Μονέ, Λελούδας (82’ Μπούσης), Γεωργιάδης (82’Βλαχόπουλος).
Αναπληρωματικοί: Πορανίδης, Κούστας, Σταυρόπουλος.

Στατιστικά: Ανέστης Τσακίρογλου