Και πάλι, μετά από 44 ημέρες, ο Βασίλης Στασινόπουλος είναι προπονητής του Βύζα.
Οι εναλλαγές οι οποίες επικράτησαν στους Κιντρινόμαυρους στο μεσοδιάστημα επηρέασαν το κλίμα ενώ η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο έναντι των αρχικών στόχων, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στη Γ εθνική.
Μετά την αποχώρηση του αντικαταστάτη  Σάκη Βερούτη λόγω κακών αποτελεσμάτων της ομάδας, το “παιχνίδι” το πήρε επάνω του ο πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου ο οποίος έχοντας προσωπική σχέση με τον Στασινόπουλο, με σκεπτικό ότι σε αυτή τη φάση είναι αυτός μόνο ο οποίος γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και εν όψει των κρίσιμων αγώνων με Μίμα και Πανελευσινιακό τον κάλεσε να αναλάβει και πάλι και αυτός δέχθηκε υπό όρους.

Ο Νικολάου αγνόησε τις αντιρρήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου, πήρε την ευθύνη, προσκάλεσε το Βασίλη Στασινόπουλο με τον οποίο όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι “πάνε πακέτο”. Τώρα όμως τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα και εφόσον ο πρόεδρος πάει πακέτο με τον προπονητή θα πάνε πακέτο και οι ευθύνες.
Για χάρη της ηρεμίας και της επανόρθωσης του κλίματος τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν να δεχτούν την απόφαση του προέδρου και να μην επιβαρύνουν την κατάσταση με τις αντιρρήσεις τους. Όπως επίσης αποφάσισαν να “καταπιούν” τους όρους τους οποίους έθεσε ο Στασινόπουλος για απομάκρυνση των Τσιγγόπουλου και Αρχοντάκη.

Η κατάσταση η οποία διαμορφώνεται τώρα είναι πολύ στονόχωρη αφού ο κλοιός γύρω από τις πράξεις του προέδρου έχει σφίξει τόσο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όσο και από τους οπαδούς της ομάδας.

Ωστόςο κανείς δεν κατηγορεί τον πρόεδρο Νικολάου για κακή πρόθεση.
Τον κατηγορούν όμως ότι ως τώρα αγνοεί συστηματικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και αποφάσισε να περιβάλλεται από προβληματικά άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και ίσως αυτά τα πρόσωπα να είναι και οι αίτιοι της ζημιάς που έχει γίνει και του κλίματος που έχει στραβώσει.
Στον αντίποδα και ο πρόεδρος εκφράζει το παράπονό του ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τον έχουν αφήσει μόνο του.

Τώρα όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη. Οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα δείξουν.