Παρελθόν αποτελούν για τον Βύζαντα Μεγάρων οι Νίκος Λάλας, μεσοεπιθετικός, και Δημήτρης Διονυσόπουλος, μέσος.
Είναι οι πρώτες απώλειες των κιτρινόμαυρων μετά τις κακές εμφανίσεις με Μανδραϊκό και κατά τα φαινόμενα δεν θα είναι και οι μοναδικές.

Ο Βύζας ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές τη φετινή χρονιά, αποκτώντας έμπειρους ποδοσφαιριστές, έξω από τα δίκτυα γνωριμιών της Δυτικής Αττικής προκειμένου να διεκδικήσει πρωταγωνιστική πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα.
Οι καλές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών όμως δεν είχαν συνέχεια. Μετά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Μανδραϊκό και Πανελευσινιακό, όπου οι εμφανίσεις ήταν απογοητευτικές, ανετράπη το κλίμα αισιοδοξίας και δημιουργήθηκε μεγάλος προβληματισμός.

Προς το παρόν η διοίκηση του Βύζαντα έχει πλήρη επίγνωση των γεγονότων, ελέγχει την κατάσταση και θεωρεί ότι με την αποχώρηση των Λάλα και Διονυσόπουλου έφυγαν βαρίδια από την ομάδα.
Μάλιστα ο κ. Νικολάου, απαλλαγμένος πλέον από το άγχος των πρώτων αγωνιστικών, προχώρησε σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες η διοίκηση θα πάρει κάθε δυνατό μέτρο ώστε ο Βύζας να συνεχίσει με αξιοπρέπεια και επιτυχία την πορεία του.