Νωρίς νωρίς, μετά την πρώτη αγωνιστική ζήτησαν το δελτίο τους σε αναζήτηση καλύτερων ευκαιριών σε νέες ομάδες ο τερματοφύλακας Νίκος Ξενάκης και ο αριστερός μπακ Βαγγέλης Καζάλας.
Ο Ξενάκης ο οποίος έπαιζε πέρσι πρώτος τερματοφύλακας με δεύτερο τον Τάσο Ανδρέου, έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκτός από μία αγωνιστική εξ αιτίας αποβολής του με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ηρακλή Ελευσίνας.

Ο Καζάλας, παίκτης του ΑΠΟ Κερατσινίου μεταγράφηκε φέτος δανεικός στον Βύζαντα ενώ πέρσι που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην παραμεθόριο αγωνίζονταν με την ΑΕ Διδυμοτείχου συμμετείχε στην πορεία ανόδου της στην Γ΄ εθνική.
Στην ΑΕΔ επιστρέφει μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ αφού με καλή διάθεση τον απελευθέρωσε ο πρόεδρος του Βύζαντα Λεωνίδας Νικολάου την Δευτέρα και χτες, 27/9/2017, ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους ακρίτες.

Στη θέση του πρώτου τερματοφύλακα ο Βύζας έχει φέτος τον Κατσικούρη ενώ αριστερό μπακ έχει τον νεαρό Χάρμπαλη, ποδοσφαιριστή στον οποίο φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη ο προπονητής του Βύζαντα Βασίλης Στασινόπουλος