Μετά από πολλές διερευνήσεις, φήμες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ο πρόεδρος του Βύζαντα Λεωνίδας Νικολάου κατέληξε στο πρόσωπο του γνωστού και κατά κοινή ομολογία επιτυχημένου προπονητή Σάκη Βερούτη στον οποίο ανέθεσε την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων μετά την παραίτηση του Βασίλη Στασινόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου ο έμπειρος τεχνικός, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο Λεωνίδα Νικολάου και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Παπαδόπουλο κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο 55χρονος προπονητής αναδείχτηκε πρωταθλητής με τον Ακράτητο την προηγούμενη σεζόν ενώ τα τελευταία 4 χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει 3 ανόδους στην Γ’ Εθνική συμπεριλαμβανομένων του Ασπροπύργου και της Ζωφριάς.

Ανακηρύχθηκε ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ΕΠΣΔΑ, ενώ έχει δουλέψει ακόμα σε Καλλονή, Προοδευτική, Δόξα Βύρωνος.

Στο πλευρό του Βερούτη Λευτέρης Σταμέλος

Εν τω μεταξύ η διοίκηση προχώρησε και σε αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας τον πρώτο λόγο σε έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας.
Πρόκειται για το Λευτέρη Σταμέλο ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο παλαίμαχος επιθετικός του Βύζαντα χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, αφού έχει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη θέση, καθώς ήταν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας όταν ο Βύζας – κάτω υπό δύσκολες συνθήκες – κέρδισε την άνοδό του στην Β’ Εθνική.

“Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα τους κ.κ. Σάκη Βερούτη και Λευτέρη Σταμέλο, ευελπιστώντας όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική”.