Υπό τις οδηγίες του Μάκη Πανταζή έκλεισε διάστημα προετοιμασίας μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας ο Βύζας σε πολύ καλό κλίμα και συμμετοχή.

Σε αντίθεση με την έναρξη προηγουμένων περιόδων το ρόστερ  έχει κλείσει στη διάρκεια της καλοκαιρινής ανάπαυλας και η έναρξη γίνεται σε αισιόδοξες συνθήκες για την φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων.

Ο Βύζας ξεκινά με τον βασικό κορμό της ομάδας να έρχεται από την προηγούμενη σεζόν και την προσθήκη των αναγκαίων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα καλύψουν γνωστές ανάγκες.

Οι ακαδημίες να διαθέτουν αξιόλογη υποδομή η οποία τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα και μάλιστα ο βασικός κορμός της αποτελείται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα τσικό.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι με σκληρή δουλειά η διοίκηση έχει αποκαταστήσει το καλό όνομα της ομάδας, έχει τακτοποιημένες τις οικονομικές της υποχρεώσεις από την προηγούμενη περίοδο και έχει φροντίσει για την διαθεσιμότητα υλικού.

Η δοκιμασμένη συνεργασία του δίδυμου Λεωνίδας Νικολάου – Μάκης Πανταζής, οι οποίοι έχουν πλαισιωθεί από άτομα τα οποία γνωρίζουν τις ανάγκες τις οποίες καλύπτει ο ρόλος τους, έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους οπαδούς της ομάδας.

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάσταση η οποία επικρατεί στην οικογένεια του ιστορικού σωματείου αλλά προβληματίζεται με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τόσο στο στάδιο όσο και στο δημοτικό γήπεδο.

Τώρα είναι η σειρά των φίλων της ομάδας να πλαισιώσουν αυτές τις προσπάθειες, να την ενισχύσουν με την παρουσία τους, ώστε να μπορέσει ο Βύζας να διακριθεί και να ανέβει ψηλότερα.