Κανείς από τον από το Προεδρείο του Βύζαντα δεν παρέστη στο τουρνουα της ΖΕΜ τη Δευτέρα 16/9 και το γεγονός επισημάνθηκε από πολλούς.
Ήταν κάπως “χοντρό” να μην υπάρχει εκπρόσωπος του Σωματείου σε τουρνουά παλαιμάχων της ομάδας με συμμετοχή παλαιμάχων της ΑΕΚ και της Προοδευτικής, και μάλιστα παλαιμάχων οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία με τους Μεγαρείς.

Προς διασκέδαση των εντυπώσεων και απαλλαγή των ευθυνών από τον Βύζαντα, το διοικητικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος, και οι λόγοι σύμφωνα με τις εξηγήσεις δεν οφείλονται στο Βύζαντα.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Βύζαντα, χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Ζωοφιλικής Ένωσης Μεγάρων για την διεξαγωγή τουρνουά παλαιμάχων που διεξήχθη την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όμως επειδή στο τουρνουά συμμετείχε και η Ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Βύζαντα Μεγάρων και κατόπιν παραπόνων που δεχθήκαμε από φιλάθλους της ομάδας μας που μας ρωτούσαν να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους ούτε ο πρόεδρος, αλλά ούτε και κανένα μέλος του Δ.Σ. δεν βρέθηκε στο γήπεδο, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από κανέναν!

Ούτε από τους διοργανωτές, αλλά ούτε και από το Δ.Σ. των Παλαιμάχων του Βύζαντα.

Όλα τα παραπάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων!»

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος – Το Δ.Σ.