Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Βύζας Μεγάρων στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δυτικής Αττικής όπου νίκησε τον αδύναμο Αστέρα Μαγούλας με 6-1, σκορ ημιχρόνου 4-0.
Ο Κυριάκος Μίχας έκανε και τις 4 αλλαγές τις οποίες δικαιούταν ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι απαραίτητοι στον τελικό του κυπέλλου Δυτικής Αττικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ποντίων στις 18 Μαρτίου.

Τα δύο πρώτα γκολ ήρθαν νωρίς, και τα δύο με τον Στρατιδάκη στο 3ο και στο 6ο λεπτό.
Το πρώτο γκολ ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας των Τοπτίδη, Παπαδάκη και του σκόρερ όταν ο Τοπτίδης σεντράρησε απο αριστερά, ο Παπαδάκης διεκδίκησε στην κορυφή της μεγάλης περιοχής, τροφοδότησε δεξιότερα τον Στρατιδάκη ο οποίος με αριστερό πέτυχε το τέρμα.
Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης στο ύψος της κάθετης γραμμής της μεγάλης περιοχής πλάι στη γραμμή του άουτ σεντράρει στο πίσω δοκαρί όπου και πάλι ο Στρατιδάκης με τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα.
Στο 16′ ο Τοπτίδης έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας αλλά το σουτ κατέληξε άουτ.
Στο 21′ σουτ ο Μοίρα, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Βύζαντα Χαμηλός.
Στο 26′ ο Τοπτίδης γράφει το 3-0 μετά από κατά μέτωπο επέλαση στην αντίπαλη εστία και με δεξιό φαλτσαριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό.
Στο 33′ ο Φυσαράκης πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.
Στο 35′ σέντρα από αριστερά ο Χάρμπαλης, αποδέκτης ο Στρατιδάκης, προβολή-άουτ.
Στο 38′ διαμορφώνεται το σκορ του ημιχρόνου, 4-0 από τον Τοπτίδη ο οποίος αφού εξουδετέρωσε τρεις αμυντικούς έστειλε τη μπάλα στην δεξιά κλειστή γωνία του τερματοφύλακα Καπνογιάννη.
56′ 5-0 ο Στρατιδάκης. Ήταν μια φάση με καραμπόλες. Ο Κλωνάρης σουτάρησε, απόκρουσαν δύο αμυνόμενοι, η μπάλα καταλήγει στον Καπνογιάννη ο οποίος αποκρούει ασθενώς μπροστά στον επερχόμενο και σκορερ Στρατιδάκη.
Το γκολ της τιμής πέτυχε στο 58′ ο Σταμογιώργος με ένα μακρινό σουτ πλασέ.
67′ σουτ για γκολ εξουδετερώνει ο Καπνογιάννης.
68′ το τελικό σκορ 5-1 διαμορφώνει ο Καλέμι με σουτ πλασέ

Διαιτητής: Α. Αλιάγας
Βοηθοί: Χ. Παύλου, Ε. Ανδρέου
Παρατηρητής Αγώνα: Δημ. Κόκλας
Γιατρός: Κων. Οικονομόπουλος

Βύζας Μεγάρων: (προπονητής Κυριάκος Μίχας): Χαμηλός, Μουσκάι, Χάρμπαλης, Δρυμούσης, Φυσαράκης, Νάκας (46′ Κλωνάρης), Τοπτίδης (66′ Φουρνάρης), Κοντούλης, Παπαδάκης, Μπουλγουρίδης (56′ Χατζής), Στρατιδάκης (56′ Καλέμι).
Αναπληρωματικοι: Ξενάκης, Χριστόπουλος, Φλέγκας.

Αστέρας Μαγούλας (Δημοσθένης Ρόκας): Καπνογιάνης, Χωραβάτης (77′ Παπαμηνάς), Κουσιώρης, Κικίδης, Πέππας (25′ λ.τρ. Απαζίδης), Καλαϊτζίδης, Παυλάκης, Μουζάκας, Μοίρας, Ράλλης, Σταμογιώργος (77′ Πόλιος).
Αναπληρωματικοί: Δουλγαρίδης, Παλιγγίνης, Γρηγοριάδης