Στο υπόστεγο των εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων συγκεντρώθηκαν τα μέλη του προσωπικού με τις οικογένειές τους και γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους με κοπή βασιλόπιτα και τις απόκριες οι οποίες είναι ήδη εδώ.

Σε κλίμα συναδελφικό και με πολλά χαμόγελα αντάλλαξαν ευχές με επικεφαλής τον Διοικητή επιπυραγό Δημήτρι Καϊάφα και τον Υποδιοικητή επιπυραγό Γιώργο Αρτινιό.

Επίσης από την Πυροσβεστική παρευρέθηκαν ο Διοικητής της ΕΜΑΚ αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής πύραρχος Παναγιώτης Νιάφας, ο πρώην Διοικητής της Υπηρεσίας Μεγάρων πύραρχος Δημήτρης Πατράκης και άλλοι.

Εκ μέρους των τοπικών αρχών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Ρήγα και Κώστας Φυλακτός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κολάτας, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελάς και άλλοι.

Παρευρέθηκαν επίσης μέλη της εθελοντικής ομάδας Μεγάρων Σώμα Έρευνας και Διάσωσης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος αιδεσιμολογιώτατος Αλέξανδρος Κουργιαλής.