Τη βασιλόπιτα έκοψαν αθλητές, παράγοντες, μέλη και φίλοι της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος το πρωί του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στο κλειστό Αλέκος Σάλτας.
Γεμάτη η κερκίδα του κλειστού από κόσμο παρακολούθησαν τον πατέρα Πολύευκτο να ευλογεί και να κόβει την βασιλόπιτα, τον πρόεδρο Θανάση Ζάλη και την Γενική Γραμματέα Μαριαλένα Κάλλου να προσφωνούν τους προσκεκλημένους και να κάνουν σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.
Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ Βαγγέλη Λυμπεράτο, τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο οικονομικών της Ένωσης Κούλη Τσίχλα, τους γιατρούς Δημήτρη Χατζόπουλο και Μιχάλη Δαγιακίδη καθώς και τον υπεύθυνο αθλητισμού των ΕΛΠΕ Γιώργο Καλαφατάκη.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και η πρόεδρος του Ηροδώρου Γιάννα Ρήγα διαβεβαίωσαν τους παρόντες ότι με την έναρξη της νέας σεζόν θα είναι έτοιμο το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Νοτίου Τομέα ώστε να μπορεί η ΝΕΜ να αγωνίζεται εκεί.

Ακόμα δόθηκαν μετάλλια στις ομάδες μίνι και παμπαίδων για την πορεία τους στα δικά τους πρωταθλήματα.
Προπονητές αυτών των ομάδων είναι οι Πάνος Ντινόπουλος και Τάσος Μωραΐτης.

Κατά τις προσφωνήσεις, ο προπονητής Γιώργος Μάνταλος και ο πρόεδρος Θανάσης Ζάλης κάλεσαν τους οπαδούς να εξακολουθούν να στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ όπως κάνουν ως τώρα και υπενθύμισαν ότι ο δρόμος προς την κατάκτηση του τίτλου είναι μακρύς και χρειάζεται σύνεση και συγκέντρωση στον στόχο.