Με διοργάνωση τουρνουά βόλεϊ και ταυτόχρονα ενός αθλητικού πάρτυ έκλεισε την ημερολογιακή χρονιά 2018 ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος ΚΟΡΟΙΒΟΣ Μεγάρων, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να παίξουν βόλεϊ και να διασκεδάσουν στο κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων του νοτίου τομέα.

Πήραν μέρος τρείς αθλητικοί σύλλογοι, ο Πανιώνιος, ο Μανδραϊκός και ο Κόροιβος και συμμετείχαν περισσότεροι από 100 μικροί αθλητές και αθλήτριες.
Το τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά φέρει τον τίτλο «Ευ αγωνίζεσθαι» και εκτός από οργανωτικές καινοτομίες περιλάμβανε εκπλήξεις, μουσική και πολύ βόλεϊ.
Για τους σκοπούς του Τουρνουά δημιουργήθηκαν πέντε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν για πολλές ώρες το παιχνίδι.
Οι συμμετέχοντες πρόσφεραν όμορφες αγωνιστικές στιγμές στον κόσμο που παρευρέθηκε δείχνοντας την αστείρευτη αγάπη τους για το άθλημα.

Προπονητές του Συλλόγου είναι η κ. Κάσση Ξενάκη, προπονήτρια αναγνωρισμένη στο χώρο του βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και ο κ. Δημήτρης Βασιλείου επίσης προπονητής του βόλεϊ.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ και τον Α.Ο Μανδραϊκός για τη συμμετοχή τους και δίνουν το ραντεβού για το 2019.