Το βιβλίο του με τίτλο “Συμβουλές φιλοσοφίας για την ποιότητα ζωής” παρουσίασε ο συγγραφέας Πολυνίκης Τριγάζης στο Λέβελ Καφέ, Πάχη, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.
Ο συγγραφέας, στο συγκεκριμένο έργο του πραγματεύεται τη λύση προσωπικών προβλημάτων μέσω της φιλοσοφίας. Ταξινομεί τη φιλοσοφία ως εργαλείο το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει και να ομορφύνει τη ζωή κάθε ανθρώπου.

Για την επιχειρηματολογία του αντλεί παραδείγματα από αρχαίους Έλληνες και Λατίνους φιλοσόφους όπως ο Αριστοτέλης, ο Πλάτων, Σενέκα, Μάρκο Αυρήλιο και από την Ελληνιστική Φιλοσοφία.
“Η συμβουλευτική φιλοσοφία δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη”. Υποστηρίζει.

Την παρουσίαση του βιβλίου, η οποία συνοδεύτηκε από γλαφυρά παραδείγματα ως προς τον τρόπο με τον οποίο η φιλοσοφία μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου, ακολούθησε διάλογος μεταξύ του κ. Τριγάζη και του κοινού και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι απαντησεις τις οποίες έδωσε ήταν άκρως ενδιαφέρουσες, εποικοδομητικές και είναι βέβαιο ότι κέντρισαν το ενδιαφέρον ώστε να αποκτήσουν και να διαβάσουν το ενδιαφέρον αυτό βιβλίο.

Το βιβλίο “Συμβουλές φιλοσοφίας για την ποιότητα ζωής” εκδίδεται από τον εκδοτικό οίκο “Αττικός”, Εκδόσεις Αγγελάκη, Χαρ. Τρικούπη 41, Αθήνα, τηλ. 2103826220 , 2103816269
email:  info@angelakis.gr