Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά προσφέρει εκθεσιακό χώρο και καλεί επιχειρήσις – μέλη του να πάρουν  μέρος στην 85η Διεθνή Έκθρση Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του ΒΕΠ αποφάσισε να διευρύνει τη συμμετοχή του στη 85η Δ.Ε.Θ., η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με την παρουσία επιχειρήσεων – μελών του.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι βιοτέχνες οι οποίοι ενδιαφέρονται να εκθέσουν προϊόντα και να παρουσιάσουν υπηρεσίες που παρέχουν θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να είναι ταμειακώς ενήμεροι.
  • Ως εκθέτες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται οι ίδιοι ή προσωπικό τους στον χώρο του περιπτέρου που τους παραχωρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το ΒΕΠ ουδεμία επιβάρυνση ή ευθύνη φέρει για το εν λόγω προσωπικό.
  • Ως εκθέτες υποχρεούνται να ορίσουν ένα άτομο το οποίο θα έχει την ευθύνη της συμμετοχής τους στην έκθεση και θα είναι αρμόδιο για επικοινωνία με το Επιμελητήριο και την έκθεση.

Διευκρινίζεται από το ΒΕΠ ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφ’ όσον έχει δοθεί συγκεκριμένος χώρος από τους διοργανωτές της εκθέσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην κ. Ε. Γκλεζάκου ή στον κ. Β. Χρηστίδη καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210.417.47.65 και 210.413.11.00. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@bep.gr  ή τηλεομοιοτυπικώς (φαξ) στον αριθμό 210.417.94.95

 Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου.