Ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία Αναστάσιος Φάνης ΑΕ, για χορηγία για κοινωφελή σκοπό, δημοσιεύει το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Την 27η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του πολιτιστικού συλλόγου Θέογνις, στην αίθουσα του, εκδήλωση για την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελών του οστού σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών) και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 150 δείγματα και εγράφησαν αντίστοιχοι εθελοντές δότες.
Σε συνέχεια της εκδήλωσης αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εταιρεία Βιομηχανία Ρητινών Μεγάρων, Αναστάσιος Φάνης Α.Ε. και τους ιδιοκτήτες της, κυρίους Χρήστο και Κωνσταντίνο Φάνη για την άμεση και αμέριστη συμπαράσταση τους, καθώς χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκαν να καλύψουν το κόστος αποστολής των δειγμάτων στο ερευνητικό κέντρο που εδρεύει στην Αμερική, προκειμένου να γίνει η ανάλυση DNA των δειγμάτων και το οποίο ανήλθε στο ποσό των 7.000 δολαρίων».

Εκ των διοργανωτών.