Εγκαίνια του ιατρείου του έκανε ο ιατρός, ειδικός παθολόγος, Σωτήρης Πιλίλης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.
Το ιατρείο βρίσκεται στο Νο 31 της οδού Σαρανταπόρου, Μέγαρα.pililhs_egkainia_1_550

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος και παρευρέθηκαν μέλη της οικογενείας του κ. Πιλίλη και εκατοντάδες φίλοι οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία.
Ο Σωτήρης, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής, χαρακτηρίζεται για την ευσυνειδησία και το ενδιαφέρον για τους ασθενείς του οι οποίοι τον εκτιμούν βαθύτατα.
Εκτός της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος ο κ. Πιλίλης ακολουθεί και ακαδημαϊκή καριέρα.
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθήνας, διδάσκει ως επιμελητής παθολογίας – ζαχαρώδη διαβήτη στην Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθήνας στο Αττικό Νοσοκομείο.pililhs_egkainia_2%ce%b1_550

Ο κ. Πιλίλης είναι δημοφιλής επίσης στους αθλητικούς κύκλους της Δυτικής Αττικής όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αγωνιστικούς χώρους όπου διεξάγονται πρωταθλήματα.

Στα εγκαίνια προσήλθαν και έδωσαν τις ευχές τους συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι,  ασθενείς του γιατρού καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες του πολιτικού και του αθλητικού κόσμου.
Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο τέως Δήμαρχος Χρυσόστομος Σύρκος, Βουλευτές, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πολλοί άλλοι.

To Megara.org εκφράζει θερμές ευχές για καλή και επιτυχή σταδιοδρομία στον αγαπητό Σωτήρη Πιλίλη