Την επίσκεψη μελών του Αδέσποτου Παλμού Μεγάρων στη σχολή του Συλλόγου ΑμΕΑ περιγράφει η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 30/07 και Παρασκευή 31/07 το σωματείο μας “ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ-STRAY PULSE”, ύστερα από πρόσκληση επισκεφτήκαμε το Σύλλογο ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ. Η χαρά μας μοναδική όταν τα παιδιά αντίκρισαν την Ιόλη μας.

Η γνωριμία ήταν η εξής. Μιλήσαμε με τα παιδιά και τους είπαμε την ιστορία της μικρής μας κουταβίτσας!! Την πήραμε από κατάσχεση μαζί με τα αδέρφια και την μανούλα της και τα σώσαμε από ανθρώπους που δεν τα αγαπούσαν..

Της έδωσαν πολλά φιλιά, πολλές αγκαλιές, μιλήσαμε για το τι είναι τα ζωάκια μας και με μεγάλη χαρά τα παιδιά μας είπαν πως τα ζωάκια είναι σαν και μας και θέλουν Αγάπη και οικογένεια!! Στο τέλος της μέρας τα παιδιά της έδωσαν όνομα ΙΟΛΗ ύστερα από ψηφοφορία και παίρνοντας την μεγάλη αγκαλιά της ευχήθηκαν να βρει μια οικογένεια που θα πάρει την αγάπη που της αξίζει!!

Ανοίξαμε όλοι την καρδιάς μας, μικροί μεγάλοι και γίναμε μια μεγάλη οικογένεια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπέροχους ανθρώπους Νεκτάριο Θοχαράκη και Μαρία Μαυρομάτη καθώς και την υπόλοιπη ομάδα των ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ καθώς επιτελούν συγκλονιστικό έργο.

Εμείς σαν ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους, σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτά τα υπέροχα παιδιά και κάνω μια έκκληση!!!

Στηρίξτε αυτές τις κοινότητες!!! Με όποιον τρόπο μπορείτε!!!! Είναι οι άνθρωποι μας ,είναι τα παιδιά μας…

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Δήμητρα Γιαλούρη,  Μάριο Μωραΐτη που σε αυτές τις 2 υπέροχες μέρες ήταν δίπλα στην ομάδα μας τους δύο πιο υπέροχους βοηθούς μας. Τα παιδάκια τους Μαριάννα και Πέτρο!!!!

Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς για το ιερό έργο σας.

Εις το επανειδείν

Με εκτίμηση

Η ομάδα
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE ΜΕΓΑΡΩΝ»