Το έργο της Ελένης Ρήγα σε Κοινωνική Προστασία, Παιδεία και Πολιτισμό επιβραβεύει ο Δήμαρχος Μεγαρέων ορίζοντάς την και πάλι ως Αντιδήμαρχο σε αυτά τα αντικείμενα τα οποία διαχειρίστηκε με σύνεση, διακριτικότητα και επιτυχία κατά την παρελθούσα δημοτική περίοδο.

Συγχαρητήρια στην Κυρία Ρήγα η οποία εργάστηκε ακούραστα στους τομείς της.
Έδωσε μεγάλη προσοχή στην Κοινωνική Προστασία και δημιούργησε από το μηδέν, ως νέο θεσμό, το Κέντρο Κοινότητας το οποίο επιτελεί διακριτικά και αποτελεσματικά αξιοσέβαστο κοινωνικό έργο προσφέροντας βοήθεια σε πάσχοντες και αδύνατους.
Με μεγάλη προσπάθεια τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση, ίδρυσε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, δωρεάν σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων, το οποίο απευθύνεται σε πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Επίσης διαμόρφωσε την πρόταση προς τον Υπουργό Παιδείας, “έτρεξε” όλη τη διαδικασία, ώστε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να ιδρύσει Τμήματά του στα Μέγαρα.

Το δημιουργικά ενδιαφέρον σχετικά με την Κυρία Ελένη Ρήγα είναι ότι ασχολήθηκε κυρίως με θεσμικά ζητήματα τα αποτελέσματα των οποίων θα μείνουν.

Με ειλικρινή εκτίμηση, της ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της στη νέα περίοδο.