Την πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣΔΑ Κ13 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 του Ευκλείδη βράβευσε ο Δήμος Μεγαρέων μέσω του Ηρόδωρου.
Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων απένειμε επαίνους αθλητισμού στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδα για την επιτυχία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του νομού στην κατηγορία τους. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Χατζής, ο οποίος μετρά σειρά επιτυχιών τόσο με το συγκεκριμένο τμήμα όσο και με άλλα τα οποία προπονεί.

Μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας:
Πέτρος Γολίτσας, Ιάσονας Δρομούσης, Αλέξανδρος Δρομούσης, Θανάσης Καστάνης, Νίκος Καράμπελας, Βαγγέλης Καρατσόλης, Θωμάς Κουφής, Γιώργος Κρεμμύδας, Παναγιώτης Λιακόπουλος, Ελμάρ Λέσσι, Παναγιώτης Λουκόπουλος, Στέλιος Μέξιας, Πέτρος Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Παπαφράγκος, Δημήτρης Παπαφράγκος, Γιώργος Παλιούρας, Χρήστος Σαχόλι, Έρι Σαχόλι, Θανάσης Σιδέρης, Άγγελος Τασσίνος, Βασίλης Τσούτσης, Ευάγγελος Χατζής, Νίκος Χύτας.

Το διοικητικό συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του Α.Σ. Ευκλείδη συγχαίρουν και εύχονται 1σε όλα τα τμήματα παρόμοιες επιτυχίες.