Για χυδαιότητα κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τις ανακοινώσεις της για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ και τον διορισμό του Στέλιου Παππά στη θέση του Προέδρου.

Ο κ. Σπίρζης κατηγορεί την ΝΔ ότι κόπτεται για τη διατήρηση των προνομίων που είχαν τα χαϊδεμένα της παιδιά του ΟΑΣΘ.
Ενώ αιτιολογεί την επιλογή του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου, ταυτόχρονα πετάει το γάντι και ξεκαθαρίζει ότι «ήλθε η ώρα να καθαρίσει η δυσωδία δεκαετιών και να μάθει ο Ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί χρόνια ολόκληρα, για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της».

Φαίνεται ότι ο Σπίρτζης έχει και άλλα χαρτιά στα χέρια του προκειμένου να δικαιολογήσει την κρατικοποίηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση:

«Με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ η κυβέρνηση δεν παίζει.
Ας το καταλάβει μία και καλή η ΝΔ και τα χαϊδεμένα της παιδιά.

Στέλεχος με μακρά εμπειρία στα οικονομικά και αγώνες για την κοινωνία και τη δημοκρατία ο Στέλιος Παππάς θα προσφέρει αμισθί
τις υπηρεσίες του στον οργανισμό. Δεν έχει όρια η χυδαιότητα της ΝΔ.

Ας το καταλάβουν μια και καλή στη ΝΔ, που κόπτονται να διατηρήσουν τα προνόμια των χαϊδεμένων παιδιών τους στον ΟΑΣΘ
Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική επιλογή και κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και τοποθετήθηκε εκεί ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά.
Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς αγώνες για την κοινωνία και τη Δημοκρατία στον τόπο, και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ, θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.
Οι χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της δεν θα ακυρώσουν σε καμία περίπτωση την απόφαση της κυβέρνησης, να καθαρίσει τη δυσωδία δεκαετιών ώστε να μάθει ο Ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί χρόνια ολόκληρα, για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της.
Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση της».