Τελέσθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του χώρου τον οποίο απέκτησε, παραχωρήθηκε από το Δήμο Μεγαρέων, ο Σύλλογος Μελών και Φίλων του ΚΑΠΗ Νέας Περάμου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.
Ο Σύλλογος έχει πολιτιστικό σκοπό αλλά το κυρίαρχο στοιχείο του είναι η μουσική.
Μετά από σχετικό αίτημα προς το Δήμο Μεγαρέων, με την υποστήριξη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, παραχωρήθηκε αίθουσα στο δημοτικό εργοτάξιο της Νέας Περάμου η οποία σκοπό έχει να χρησιμοποιηθεί ως εντευκτήριο, αίθουσα προβών και εκδηλώσεων.
Η αίθουσα διαμορφώθηκε με πολλή προσωπική εργασία από τα μέλη του Συλλόγου, πρόεδρος του οποίου είναι ο δραστήριος Δημήτρης Πολίτης, πρώην τραπεζικό στέλεχος, και με την υλική συμπαράσταση πολλών ατόμων και φορέων με ξεχωριστές βοήθειες από την ΑΜΚΕ Αιγέας του κ. Θανάση Μαρτίνου και το Δήμο Μεγαρέων και προσωπικά από το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη.

Τον αγιασμό της αίθουσας τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίνος, εφημέριος του ι.ν. Αγίου Γεωργίου, ενώ την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Δημήτρης Πολίτης.
Ο κ. Πολίτης αναφέρθηκε προσωπικά στον καθένα ο οποίος βοήθησε με κάθε τρόπο να διαμορφωθεί η αίθουσα ενώ από αυτούς, το διοικητικό συμβούλιο διέκρινε τους κ.κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, Γρηγόρη Σταμούλη, Δημήτριο Αλεξούδη, Σταύρο Ν. Φωτίου, Αικατερίνη και Κωνσταντίνο Ρωμανό.
Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης επαίνεσε τα μέλη του Συλλόγου για τη συμβολή τους στα πολιτιστικά πράγματα του Δήμου ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε το γεγονός ότι με συνεργασία των πολιτών με το Δήμο μπορούν να λύνονται προβλήματα και να δημιουργούνται παρακαταθήκες οι οποίες ανεβάζουν το επίπεδο της κοινωνίας.