Έξι νίκες και των έξι αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ της Νεανικής Εστίας κατά το σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου.
Τη γραμμή της Α΄ ομάδας η οποία πάει για πρωτάθλημα και άνοδο έχουν ακολουθήσει και τα υπόλοιπα τμήματα των κυανολεύκων πετυχαίνοντας μόνο νίκες στα πρωταθλήματά τους και γεμίζοντας χαράς αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Επομένως είναι δικαιολογημένη η διθυραμβική ανακοίνωση του συλλόγου η οποία ακολουθεί.

«Με νίκες όλων των Αγωνιστικών Τμημάτων της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης της ΝΕΜ πέρασε το Σαββατοκύριακο 24 & 25/2/2018. Συγκεκριμένα & τα έξι (6) Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου μας, που είχαν αγώνες το διήμερο, πέτυχαν πολύ μεγάλες νίκες καταδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Σχολείο μας απ’ όλους τους coaches & τα παιδιά μας.
Ο παροιμιώδης επαγγελματισμός του Τεχνικού Διευθυντή του Σχολείου μας coach Μπαστούνη, σε συνεργασία με την σοβαρότητα & την αγάπη για το αντικείμενο, που επιδεικνύουν & οι υπόλοιποι coaches αποτελούν το μυστικό, ώστε να βλέπουμε αυτά τα θαυμαστά & πολύ δύσκολα να πραγματοποιηθούν αποτελέσματα. Εμείς ως Διοίκηση είμαστε περήφανοι & ευελπιστούμε να συνεχισθεί η ανοδική πορεία της ομάδας μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2
1) ΠAMΠAIΔEΣ: AMΦIAΛH-NEM 44 -46 (coach Διολέτης).
2) MINI: NEM-ΠHΓAΣOΣ KOPYΔAΛΛOY 66-35 (coach Μπαστούνης).

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2
3) ΠPOMINI:AMΦIAΛH-NEM 34-41 (coach Μπαστούνης).
4) ΠAΓKOPAΣIΔEΣ: NEM-N. ΠEPAMOΣ 72-25 (coach Μωραΐτης).
5) EΦHBIKO:ΠANEAΠOΛIKOΣ-NEM 56-64. (coach Κορώσης).
6) ΠAIΔIKO:ΓΛYΦAΔA-NEM 40-45 (coach Διολέτης).
Σύνολο 6/6

Όλοι μαζί σήμερα στις 21:00 με την Αντρική μας ομάδα στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ για την 19η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Σ.Κ.ΑΝ.Α. με αντίπαλο τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & το 7/7!

Above all, our team…»