5 καρφώματα και εντυπωσιακές φάσεις στον αγώνα με τον Πόλις Καλλιθέας.
Δεν άφησαν περιθώρια οι παίκτες της ΝΕΜ στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ το θέμα κατάκτησής του έχει κριθεί στην συμπαθή ομάδα Πόλις Καλλιθέας και προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου βγήκαν νικητές με σκορ 58-75, ημίχρονο 30-42

Δεκάλεπτα: 19-16, 11-26, 16-18, 12-15
Διαιτητές: Μαυρέλης, Καρύκας, Χρόνης

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λούντζης): Μπογδανίδης 15(1), Μαλιάρας 5, Καυκής 21, Καρυδάκος 6 , Κοκονέζης , Γαβαλάς, Παπασημάκης, Ακρίβος 2, Τσώτας 1, Ταχινάκος Π. 2, Παπανίκος 6(2)

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (Μάνταλος , Υφαντής) : Παπασπύρος 2, Κοντόπουλος 4, Καραΐσκος 9(3), Κεχρής 5(1), Ζακυνθινός 10(2), Λεβέντης 3, Στεφάνου 2, Τσολάκης 2, Δημάκος 4, Δρακωτός, Καρατζίογλου 19, Σιδέρης 16

Η δωδεκάδα της Νεανικής Εστίας πρόσφερε εξαιρετικό θέαμα αφού οι αιφνιδιασμοί τα καρφώματα και τα τρίποντα έπεφταν κυριολεκτικά βροχή. Οι πρωταθλητές έχουν χαλαρώσει, έχουν αποβάλει το άγχος και με εμφανή τα σημάδια του εξαιρετικού βαθμού που έχουν μεταξύ τους αποδίδουν ένα πολύ όμορφο και χάρμα οφθαλμών μπάσκετ γεμίζοντας τα γήπεδα και κάνοντας περήφανους όλους τους Μεγαρείς φιλάθλους.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Μάνταλος ξεκούρασε τους Πέτρουλα, Μπαλάφα και Μαρούγκα αφήνοντάς τους εκτός δωδεκάδας ενώ χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Τσολάκη και Ζακυνθινό δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους που άρπαξαν την ευκαιρία και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Καρατζίογλου έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πέτυχε 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σιδέρης με 16 και ο Κεχρής με 10 ασίστ.
Αξιοσημείωτο ότι αγωνίστηκαν και οι 12 παίχτες με τον έφηβο Λεβέντη να πετυχαίνει τους πρώτους πόντους του με την αντρική ομάδα.

Πλέον στο στρατόπεδο των πρωταθλητών όλοι περιμένουν την τελευταία εντός έδρας αγωνιστική με το Παλαιό Φάληρο που θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος από την ΕΣΚΑΝΑ και η λεγόμενη φιέστα στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, Αλέκος Σάλτας.