Με σχεδόν εκατό τοις εκατό προσέλευση των μελών του, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Μίμας, την Κυριακή 11 Ιουλίου.
Σκοπός της συνέλευσης ήταν η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και προσαρμογή του καταστατικού στο νέο αθλητικό νόμο.
Τα μέλη, σε κλίμα συσπείρωσης και στήριξης των ως τώρα διοικούντων, ανέδειξαν παλιά δοκιμασμένα αλλά και νέα υποσχόμενα μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο αναλαμβάνει την υπόθεση να συνεχίσει την ως τώρα επιτυχημένη πορεία του συλλόγου και μάλιστα με τον ανεβασμένο ήδη ψηλά.

Η μεγάλη πρόκληση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι να οργανώσει και να εδραιώσει το νεοσύστατο τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σε συζήτηση την οποία είχαμε με τον κ. Μανώλη Κάμπαξη, ο οποίος έλαβε και τις περισσότερους ψήφους προτίμησης των μελών, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα μέλη τα οποία προσήλθαν μαζικά προκειμένου να αναδείξουν ένα ισχυρό νέο διοικητικό συμβούλιο. “Αυτό”, είπε, “αντικατοπρτίζει την απήγηση του συλλόγου στα μέλη του και την ικανοποίηση των μελών”.
Επίσης ο κ. Κάμπαξης εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τη νομικό κ. Ελπίδα Χονδρίδου, η οποία παρέστη ως δικαστικός αντιπρόσωπος και διασφάλισε τη νομιμότητα της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων της μέσω των νομικών συμβουλών της.

Στη διαδικασία παρευρέθηκαν και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους προς τα νεοεκλεγέντα μέελη ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Ιερόθεος Πολυχρόνης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γιάννης Καλλιπόζης

Τα μέλη του νέου ΔΣ

Μανώλης Κάμπαξης
Ειρήνη Καλλιπόζη
Δημήτρης Βουδούρης
Γιώργος Καραμπλάκας
Κουκούλης Γιάννης
Νίκος Λάμψας,
Μιχάλης Φιλίππου
Στάθης Μπέτσης
Δέσποινα Σαλαμούρα
Σπύρος Τσιούνης
Βασίλης Πολυχρόνης
Γιώργος Σβίγγος

Εντός της εβδομάδος θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ για την ανάδειξη του Προεδρείου