Αποτελέσματα Αγωνιστικών Τμημάτων Σχολής ΝΕΜ κατά το σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου
Σάββατο 13/5
MINI:
Αμφιάλη – NEM 23-66.
Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τα γεννηθέντα 2006 αγόρια μας, που παρά τους πολλούς τραυματισμούς συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του coach Μπαστούνη.
ΠAΓKOPAΣIΔEΣ:
NEM-Ερμής Περάματος 54-57
Πραγματικό ντέρμπι και ήττα στις λεπτομέρειες για τα κορίτσια του coach Διολέτη που έχουν το μέλλον μπροστά τους καθώς στην ομάδα αγωνίζονται και μικρότερα κορίτσια.
EΦHBIKO:
NEM – Ταταύλα 65-67.
Θα ακολουθήσει ειδικό ΔΤ για αυτό το παιχνίδι
Κυριακή 14/4
ΠPOMINI:
Πανελευσινιακός – NEM 84-27
Βαριά ήττα για τους 07’ μας μέσα στην Ελευσίνα από τον τοπικό Πανελευσινιακό. Τα παιδιά μας, αν και είναι μέσα στις καλές ομάδες του ομίλου με θετικότατο ρεκόρ νικών-ηττών, θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να φτάσουν στο επίπεδο της καλύτερης ομάδας του ομίλου. Αυτό ακριβώς τόνισε και ο coach Μπαστούνης προς τα ίδια τα παιδιά.
ΠAIΔIKO:
NEM-Ταταύλα 75-73.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι παίδες μας έχουν προ πολλού εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της Β’ Φάσης και την συμμετοχή τους στην Τελική Φάση (Final 6) και τό που μας έχουν συνηθίσει φέτος, δηλαδή απλά κέρδισαν το παιχνίδι. Φτάνοντας σε υψηλό σκορ και χαρίζοντας θέαμα τα παιδιά προετοιμάζονται κατάλληλα, υπό τις οδηγίες του coach Γιαννόπουλου για το final 6 και τα μετάλλια.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους coaches όλων των Τμημάτων της Σχολής μας για τις όμορφες στιγμές πολιτισμού, που μας χαρίζουν κάθε εβδομάδα!
Above all, our Team!