Έχουν κλείσει δύο χρόνια από τη φονική πλημμύρα η οποία έπληξε τη Νέα Πέραμο και ο συνδυαμός Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα του Γιάννη Μαρινάκη επισημαίνει την ανάγκη να γίνει πράξη η αντιπλημμυρική θωράκιση της Νέας Περάμου.
“Οι δημότες της Νέας Περάμου εξακολουθούν να ζουν με την αγωνία μιας νέας πλημμύρας και των επακόλουθων αυτής, αφού αισθάνονται αθωράκιστοι και ανασφαλείς” επισημαίνεται στην ανακοίνωση η οποία ακολουθεί.

15η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…

“Δυο χρόνια μετά τις φονικές πλημμύρες στη Νέα Πέραμο και οι δημότες ακόμα μετράνε τις πληγές τους.
Δυο χρόνια μετά την 15η/11ου /2017 και η μόνη μελέτη που υλοποιείται σήμερα στη Νέα Πέραμο είναι αυτή που εκπόνησε η διοίκηση μας και την παρέδωσε στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής το 2013.
Η μελέτη αυτή αφορά στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Νέας Περάμου και ειδικά στην περιοχή Μετόχι – Ακρογιάλι, την περιοχή που επλήγη πολύ περισσότερο στη Νέα Πέραμο.

Σήμερα, 6 χρόνια μετά από πλήρη απραγία της σημερινής διοίκησης, οι δημότες της Νέας Περάμου εξακολουθούν να ζουν με την αγωνία μιας νέας πλημμύρας και των επακόλουθων αυτής, αφού αισθάνονται αθωράκιστοι και ανασφαλείς.
Ελπίζουμε να μη ζήσουμε στο μέλλον τέτοιες δοκιμασίες.

Όμως η ελπίδα δεν φτάνει.
Πρέπει να υπάρξουν μελέτες άμεσα που θα διασφαλίσουν την αντιπλημμυρική προστασία των πολιτών.

Πέρασαν 6 χρόνια χαμένα με μια διοίκηση  αδιάφορη για κατασκευή έργων που σώζουν τους δημότες από φυσικές καταστροφές.
Είναι καιρός να γίνουν πράξη προεκλογικές εξαγγελίες, τόσο σε δημοτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης.
Οι υποσχέσεις χόρτασαν τους δημότες.

Τώρα είναι ώρα για έργα!”