Συγκέντρωση-δείπνο σύσφιξης και διατήρησης κοινωνικών σχέσεων μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αθλητών και αθλητικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε στο Μελί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Υπό το συντονισμό και διοργάνωση του Σάκη Κουβά, ποδοσφαιριστή του Βύζαντα και του Παναθηναϊκού, και την φιλοξενία του φίλαθλου αγρότη Νίκου Πιππή συναντήθηκαν οι παλαιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι των ποδοσφαιρικών γηπέδων και θυμήθηκαν τα παλιά.

Αυτού του είδους η συνάντηση πραγματοποιείται συχνά σε διαφορετικούς τόπους εστίασης και δείχνει ότι ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο δημιουργεί ισχυρές φιλίες οι οποίες διατηρούνται σε βάθος χρόνου.
Στο δείπνο, το οποίο ήταν προσφορά του Νίκου Πιππή, προσήλθαν οι Τάσος Εμμανουήλ, Λευτέρης Κεφαλόπουλος, Γιάννης Σαγρής, Θάκης Κορόγιαννης, Γιάννης Διπλάρας, Νίκος Κυριακόπουλος, Άρης Δαμιανίδης, Χρήστος Αντωνόπουλος, γιάννης Μπότης, Κώστας Μπάκης, Νίκος Λάζος, Γιάννης Τομαράς, Γιώργος Ροκίδης, Δημήτρης Μπάγιας, Τάκης Ρώτας, Νίκος Σεβαστόπουλος,  Μπάμπης Σταυρόπουλος, Άρης Σταμάτης, Τάκης Κεμενίδης, Τέλης Γαβαλάς, Κώστας Τριανταφύλλου.

Παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης

Εκτός από το δείπνο, ο Νίκος Πιππής προσέφερε φιστίκα Μεγάρων, και οι Σπύρος Καλοζούμης και Νίκος Κυριακόπουλος προσέφεραν ντόπιο κρασί.