Με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σύνθετο ατομικό του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής από την γυμνάστρια του Νηρέα Νέας Περάμου Μαγδαληνή Τσιώρη, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης έστειλε προς αυτήν και την προπονήτριά της Σοφία Τσεγκέλη συγχαρητήριο μήνυμα.

«Ο Νηρέας Νέας Περάμου είναι ομολογουμένως ο Σύλλογος των Πρωταθλητών κι έχει εντυπωσιάσει το πανελλήνιο με τις διακρίσεις που έχουν σημειωθεί μέχρι τώρα από τα αστέρια της Ενόργανης Γυμναστικής, από της συστάσεως του Συλλόγου.

Το γεγονός αυτό δεν έρχεται τυχαία. Κάθε άλλο, έχει έλθει ύστερα από εντατική, συστηματική κι επίμονη δουλειά από τα χρυσά κορίτσια χάρις στην στήριξη της διοίκησης του συλλόγου, της προπονήτριας Σοφίας Τσεγκέλη και στο πείσμα και τις συνεχείς προσπάθειες των αθλητριών που πετυχαίνουν νίκες και θριάμβους.

Αυτό το κορίτσι, η Μαγδαληνή είναι φοβερό ταλέντο εγνωσμένης αξίας και διεκδικεί πλέον πανευρωπαϊκές διακρίσεις αφού ήδη αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σύνθετο ατομικό για το 2019.

Από καρδιάς εκφράζω ειλικρινά τον θαυμασμό μου και τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Μαγδαληνή και της εύχομαι να κερδίσει τίτλους όχι μόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο αφού πλέον συμμετέχει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους όσους διαχρονικά έχουν συντελέσει έτσι ώστε η φήμη του  Νηρέα Νέας Περάμου να έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην άξια Προπονήτρια Σοφία Τσεγκέλη. Μπράβο σε όλους. Είναι τιμή για τη Νέα Πέραμο και για το Δήμο μας οι πολλές διακρίσεις των χρυσών κοριτσιών.»