Τελείωσε το σούπερ πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής μπάσκετ με ένα δυνατό και συναρπαστικό φινάλε με την πρώτη θέση να εναλλάσσεται στην προτελευταία και τελευταία αγωνιστική.
Τελικά το Αιγάλεω στέφεται πρωταθλήτρια ομάδα  και μαζί με τον δεύτερο Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας ανεβαίνουν στη Β εθνική.

Πολύ δυνατή και χειμαρρώδης η νεοφώτιστη στη Γ εθνική Νεανική Εστία τερμάτισε στην τρίτη θέση υπερισχύοντας ιστορικών ομάδων και περνάει στα μπαράζ προκειμένου στο άμεσο χρονικό διάστημα να διεκδικήσει και αυτή μια θέση στη Β εθνική.

Με αφορμή την ανάδειξη των δύο πρώτων ομάδων οι οποίες προβιβάζονται στην επάνω κατηγορία εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

“Η οικογένεια της ΝΕΜ, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και φίλαθλοι, συγχαίρουμε τα Σωματεία Αιγάλεω και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας για την δίκαιη άνοδό τους στην Β’ Εθνική!
Στο κατά γενική ομολογία πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και οι δύο ομάδες επέδειξαν επαγγελματισμό, σοβαρότητα και διάρκεια και γι’ αυτό καταθέτουμε τον σεβασμό και τα ειλικρινά συγχαρητήριά μας!
Καλή επιτυχία στο μέλλον!”