Με αφορμή την διάκριση των αθλητριών του Νηρέα Νέας Περάμου στο τουρνουά ενόργανης γυμναστικής Lyubcho Solachky το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Blagoevgrad της Βουλγαρίας από 23 – 25 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Νηριΐδες Μαρίζα Κοκκώνη, Νικολέτα Καριώρη, Νεκταρία Χατζηαντωνίου, Δανάη Σύρακα και Ίρια Ελευθερίου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό καθώς και άλλες διακρίσεις ανταγωνιζόμενες 27 σωματεία από 7 χώρες.

Το μήνυμα του Δημάρχου:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να επαινέσω δημόσια και να συγχαρώ τα μικρά χρυσά αστεράκια του ΝΗΡΕΑ Νέας Περάμου και να εκφράσω από καρδιάς τα θερμότατα συγχαρητήριά  μου για τις μεγάλες τους διακρίσεις και φυσικά να συγχαρώ και να δηλώσω την ευαρέσκειά μου  στη Διοίκηση του Συλλόγου και προσωπικά στον φίλο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσεγκέλη και στην άξια προπονήτρια Σοφία Τσεγκέλη.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εύχομαι να  καμαρώσουν τα παιδιά τους όπως θέλουν και επιθυμούν.

Σημειώνω και υπογραμμίζω ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε αυτή η δράση του Συλλόγου και οι επιδόσεις και οι διακρίσεις των αθλητριών δίνουν ελπιδοφόρα μηνύματα και ασφαλώς τιμούν το Δήμο μας.»