byzas_eunikos_1_550

byzas_eunikos_2_550

byzas_eunikos_3_550

Τα έδωσαν όλα Βύζας και Εθνικός Πανοράματος στον μεταξύ τους δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, όχι για να διεκδικήσουν  την πρόκριση αλλά για να μπορέσουν να σταθούν στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος έμοιαζε περισσότερο μα λιβάδι.
Ακούρευτο γκαζόν όπου το πόδι χάνονταν και η μπάλα ζύγιζε εκατό κιλά.
Σε αυτό το αγωνιστικό περιβάλλον ο Εθνικός Πανοράματος με το ντεζαβαντάζ του 1-4 του πρώτου αγώνα έπαιξε ανοιχτά, διατήρησε την άμυνά του ανέπαφη στο πρώτο 45λεπτο αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο, αποτέλεσμα φυσιολογικό και το οποίο δίνει την πρόκριση στον Βύζαντα στον επόμενο γύρο.
Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά και ο πολύ καλός τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος δεν επέτρεψαν στην επίθεση του Βύζαντα να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες τις οποίες δημιούργησαν οι επιθετικοί του.byzas_eunikos_4_550
Ο Εθνικός έκανε λίγες ευκαιρίες με καλύτερες αυτή στο 9’ σουτ του Δανιγγέλη απέκρουσε ο Ξενάκης και αυτή στο 35’ όταν ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Ξενάκη με ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενάκη.
Από τον Βύζανα ξεχωρίσαμε τις οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες των Παρθενόπουλου, Ξένου, Αντύπα, Γκιργκιζιάν και του νεαρού Τσίγκρη ο οποίος στο βαρύ γήπεδο άντεξε 82 ολόκληρα λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Μουσκάι.
Επίσης ξεχωρίσαμε τα στημένα του Φουντουκίδη τα οποία είτε αντιμετώπισε αποτελεσματικά η άμυνα του Εθνικού είτε αστόχησε στο ελάχιστο.
Από τον Βύζαντα δεν υστέρησε κανείς με μόνο μελανό σημείο τον τραυματισμό, στο 52’, του Κουτσουμπή – δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο – ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κουφή.byzas_eunikos_5_550

Τα γκολ
70’ 1-0 με τον Ξένο ο οποίος έγινε αποδέκτης προωθημένης μπαλιάς από τον Αντύπα ο οποίος είχε δεχτεί τροφοδοσία από τν Γκιργκιζιάν. Θεματικό γκολ αφού ο Ξένος στο τελείωμα ντριμπλάρισε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
84’ 2-0 με τον Κουφή ο οποίος δέχτηκε πάσα από τον Μουσκάι

Διαιτητής: Μπούρδος Χ.
Βοηθοί: Νατσιόπουλος Β., Παύλου Χ.
Παρατηρητής αγώνα: Σπύρος Τρύπος

Βύζας (προπονητής Ιερόθεος Μαργέτης): Ξενάκης, Κουτσουμπής (52΄λ.τρ. Κουφής), Ξένος, Αντύπας, Γκάτζιος, Γκιργκιζιάν, Καραγιάννης, Παρθενόπουλος (67’ Μαυρονάσος), Βουρνάζος, Φουντουκίδης, Τσίγκρης (82΄ Μουσκάι)
Αναπληρωματικοί: Νότα, Ανδρέου, Πανταζής, Χριστόπουλος

Εθνικός Πανοράματος (προπονητής Χρήστος Ράλλης): Παναγιωτόπουλος, Φίλης (67’ Βασιλείου), Τσώνος (83’ Καρακασίδης Α.), Κυρίου, Κονιαβίτης, Κατσαρός, Τσουτσάνης (79’ Μουταφτσής), Ρόντο, Δανιγγέλης, Λούφης, Γεωργάρας
Αναπληρωματικοί: Σοφιανίδης, Κανελλόπουλος, Καρακασίδης Ι., Δούμας