Εντυπωσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια η κοινωνία των Μεγάρων επαινεί και συγχαίρει τον άλτη τριπλούν Ανδρέα Πανταζή για την πρόσφατη πρωτιά σε μήτνιγκ κλειστού στίβου στη Γερμανία.

Παραθέτουμε τα συγχαρητήρια του Κλεάνθη Βαρελά και του συνδυασμού του Μαζί με Όραμα

« Συγχαρητήρια στον  Ανδρέα Πανταζή για την επίδοσή του στο  τριπλούν»

 Ο «ιπτάμενος» Μεγαρίτης αθλητής του τριπλούν Ανδρέας Πανταζής μας έκανε για μια ακόμα φορά πολύ υπερήφανους. Με την καταπληκτική επίδοση του στα 16,79 μ.στο μήτινγκ στίβου της Καρλσρούης είναι ο κορυφαίος αθλητής στον στο τριπλούν στον κόσμο έως τώρα για το 2022.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας αθλητή για την καταπληκτική του αυτή επίδοση αλλά και για την συνεχή προσπάθεια του όπως επίσης και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα και το ήθος που τον διακρίνει. Ο Ανδρέας είναι το φωτεινό παράδειγμα της αφοσίωσης στον στόχο και είναι σίγουρο ότι η μια επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη καθώς θέτει συνέχεια υψηλότερους στόχους στο αγώνισμα του.

Συγχαρητήρια επίσης στην οικογένεια του που τον στηρίζει στην προσπάθεια του ,στον σύλλογο του Α.Ο.Μεγάρων και στον προπονητή του.

Ως δημοτικός συνδυασμός έχουμε δώσει μεγάλη προτεραιότητα στον αθλητισμό και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών και των συλλόγων του δήμου μας.