Με ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κλεάνθης Βαρελάς ανακοίνωσε την επίδοση της επιστολής του για την εγκληματικότητα στον Δήμο Μεγαρέων.
Την επιστολή έχουν προσυπογράψει 1554 κάτοικοι του Δήμου Μεγαρέων και συνοδεύεται από 4 επιστολές αναλόγου περιεχομένου από την Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας, και των συλλόγων Άγιος Παντελεήμων Βλυχάδας Νέας Περάμου, Ντουράκο Αλεποχωρίου, Άγιος Ιωάννης Μακρινός.kleanuhs_epistolh_prwuypoyrgo_550

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης

«Φίλες και φίλοι θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την παρασκευή 14/10/ 2016 παραδόθηκε στην γραμματεία του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα στο πρωτόκολλο του πρωθυπουργού με αριθμό 4545 η επιστολή που αφορά την εγκληματικότητα στον δήμο Μεγαρέων.
Η επιστολή συνοδεύτηκε από 1554 υπογραφές κατοίκων του δήμου μας και από 4 επιστολές συλλόγων (Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας, σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα Βλυχάδας, σύλλογος ακτής Ντουράκο Αλεποχωρίου και σύλλογος Άγιος Ιωάννης Μακρινός Αλεποχωρίου).
Κατά την παράδοση της επιστολής με συνόδευσαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων Κινέτας κ. Εύαγγελος Δαλάκας, ο πρόεδρος του συλλόγου Άγιος Παντελεήμονας – Μετόχι Βλυχάδας κ. Ιωάννης Σαρικώστας και ο πολύτιμος συνεργάτης και φίλος Κος Παναγιώτης Νάστος τους οποίους ευχαριστώ θερμά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή που ξεκινά ωστε να ακουστεί προς κάθε κατέυθυνση το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ!»