Τον Δήμο Τρικάλων, γνωστό στο πανελλήνιο για τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, τις καινοτομίες οι οποίες εφαρμόζονται σε επίπεδο δήμου και την ποιότητα διαβίωσης των κατοίκων του, επισκέφτηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων μαζί με συνεργάτες του. Η επίσκεψη αποσκοπούσε στο να διαπιστώσουν με τα ίδια τους αισθητήρια την επικρατούσα κατάσταση.
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση την οποία εκδόθηκε από τον συνδυασμό του κ. Βαρελά, Μαζί με Όραμα.

“Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Κλεανθης Βαρελάς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου στο δημαρχείο της πόλης του.

Τα Τρίκαλα θεωρούνται και είναι μία έξυπνη πόλη καθώς σύγχρονες ηλεκτρονικές τεχνολογίες βρίσκονται στην υπηρεσία όλων των δημοτών και των επισκεπτών κάνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα τους εύκολη και ευχάριστη, ενώ πολλές ακόμα εφαρμόζονται πιλοτικά.

Η αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας απόλαυσε την άψογη φιλοξενία του δημάρχου και των συνεργατών του και περιηγήθηκε στους χώρους οπου λειτουργεί η καρδιά των ηλεκτρονικών συστημάτων του δήμου Τρικκαίων.

Σε μία εποχή οπου νέες τεχνολογικές καινοτομίες εισέρχονται στη ζωή μας είναι χρέος μας να συμβαδίζουμε και να εξελισσόμαστε. Ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» ως μελλοντική δημοτική αρχή έχει θέσει ως έναν εκ των κύριων στόχων της τον εκσυγχρονισμό των πόλεων του δήμου μας μέσα από την χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών προσβάσιμων από κάθε δημότη με παράλληλο όφελος την απόκτηση καλής φήμης και την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών. Είναι καθαρά στο χέρι του καθενός μας να αλλάξουμε σελίδα και να εισέλθουμε σε μία όμορφη και κυρίως λειτουργική εποχή. Ο συνδυασμός μας διαθέτει το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό για να υλοποιήσει αυτόν τον στόχο αρκει ο λαός των Μεγαρων, της Νέας Περάμου και της Κινέτας να μας δώσει την εντολή”.