Με νίκη του Πανελευσινιακού έληξε το ντέρμπι πρωτοπόρων στην Α ΕΠΣΔΑ επί του Μίμα με 2-0 στην 9η αγωνιστική.
Με τη νίκη ο Πανελευσινιακός μένει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μς 23 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση συνωστίζονται ΠΑΟΚ Μάνδρας, Μίμας και Βύζας.

Ο αγώνας στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνα άφησε ικανοποιημένους τους οπαδούς των ομάδων εκατέρωθεν οι οποίοι είχαν πολυάριθμη παρουσία, με τον Πανελευσινιακό να κερδίζει τη μάχη της εξέδρας με τους οργανωμένους του οι οποίοι αυτοαποκαλούνται βουντού.

Με δυνατό σύνολο η ομάδα του Κώστα Παρθενίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε στο 38′.
Στο δεύτερο ημίχρονο με ενθουσιώδες σύνολο ο Μίμας βγήκε μπροστά και επιδίωξε το γκολ ενώ ο Πανελευσινιακός αντέδρασε με αντεπιθέσεις, προϊόν των οποίων ήταν και το 2-0 στο 80′.
Στο Μίμα ήταν εμφανής η απουσία του τιμωρημένου Τάκη Μπαγδάτογλου και του τραυματία Σάκη Γκουτσούλα αλλά αυτό που χαρακτήρισε την ομάδα ήταν η δυναμική των νεαρών που χρησιμοποίησε ο Χάρης Κουστέρης οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά μπροστά στους έμπειρους και πιο αποτελεσματικούς παίκτες των Σταχυοφόρων.

Φάσεις και γκολ:
2′ Κεφαλιά του Ατματζίδη από κόρνερ, μόλις άουτ
12′ Σουτ του Δουκάκη, απόκρουσε σε κόρνερ του Μάππα
13′ Πρώτη αξιόλογη αντίδραση του Μίμα, σπάει τη μπάλα ο Ζουμπουρλής δεξιά στο Λύγδα το συρτό σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Παλιγγίνης.
20′ Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ευκαιρία μέσα στη μικρή περιοχή ο Μακρίδης
38′ 1-0 Σέντρα από δεξιά ο Δουκάκης, γκολ με κεφαλιά ο αμυντικός Κατσαπρίνης. (οι σέντρες του Δουκάκη στο πρώτο ημίχρονο και από αριστερά στο δεύτερο ήταν μια πολύ καλά δουλεμένο σύστημα αφοόυ δημιούργησε ευκαιρίες άλλες δύο φορές και εφαρμόστηκε πεισσότερες)
43′ Σώζει ο Χαμπιλάι προ του Δουκάκη
48′ Διαγώνιο σουτ του Λύγδα, η μπάλα προσκρούει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων
60′ Κεφαλιά του Ζουμπουρλή μπλοκάρει ο Παλιγγίνης
72′ Σέντρα από αριστερά ο Δουκάκης, κεφαλιά ο Τούσης, απόκρουση, μόλις χάνει τη μπάλα σε προσπάθεια για κεφαλιά ο Λάμπρου
72′ Σοβαρό κίνδυνο για αυτογκόλ από τον Αριστόπουλο διατρέχει ο Μίμας, σώζει ο Κήττας
80′ 2-0 Μπουρντένης. Σε μια από τις αντεπιθέσεις του Πανελευσινιακού ο σκόρερ γίνεται κάτοχος της μπάλας 5 μέτρα κάτω από τη γραμή της σέντρας, βλέπει τον Μάππα εκτός θέσης και στέλνει ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ, δεξιό δοκάρι και μέσα.
84′ Μόνος ο Μάκρας προ του Μάππα, ο τελευταίος σώζει με τα πόδια
88′ Σώζει ο Παλιγγίνης προ του Σταφάι

Διαιτητής: Α. Βάτσιος
Βοηθοί: Χ. Κουρομπύλια, Κ. Οικονόμου, Ν. Παπαδόπουλος
Παρατηρητής: Μ. Καραμπίνης

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Παλιγγίνης, Ατματζίδης, Κατσαβριάς (82′ Τσομπανίδης), Παπασπύρος, Γουβαλάρης, Λάμπρου, Δουκάκης, Μακρίδης (87’Μιχαήλος), Μπουρντένης, Τούσης (75′ Λογοθέτης),Μπέχλης (62′ Μάκρας).
Αναπληρωματικοί: Τσακουρίδης, Σκλιάς, Κομιώτης.

Α.Ο ΜΙΜΑΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Κήττας, Λέζη (65′ λ. τρ. Μαυρονάσος), Μανώλης, Γαλανός, Τσουμπουρλής, Τσιούνης, Λύγδας (λ. τρ. 69′ Αριστόπουλος), Δέσκος (46′ Μήτσος), Φουρνάρης, Χαμπιλάι (73′ Σταφάι).
Αναπληρωματικοί: Δρυμούσης, Στέφης, Κούσι.

*** Πριν τον αγώνα ο Πανελευσινιακός βράβευσε, προσφέροντας από μια φανέλα, τους Χάρη Κουστέρη, προπονητή του Μίμα -Νο 3- και Μιχάλη Φιλππού, γενικό αρχηγό -Νο 8