Η προσπάθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο των αθλητικών σωματείων και να ξεσκαρτάρει από τα σωματεία-σφραγίδα, βρίσκει συνεχώς ανταπόκριση.
Νοικοκυρεμένα αθλητικά σωματεία όπως ο ΟΦΑΦΑ Μεγάρων συνεχίζουν να εγγράφονται στο εν λόγω Μητρώο ώστε η ελληνική κοινωνία να μάθει επί τέλους ποιά είναι τα όντως ενεργά και ποιά όχι.
Η απόφαση χρειάζεται πολιτικό σθένος από τον Αυγενάκη και όλοι οι γνήσιοι φίλαθλοι ελπίζουν ότι θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.
Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΑΦΑ:
“Ο Ομιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων της Γ.Γ.Α
Την ένταξη του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) πέτυχε ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμου και φυσικής Ανάπτυξης (ΟΦΑΦΑ) με έδρα τα Μέγαρα Αττικής.
Συγκεκριμένα εντάχθηκαν τα αθλήματα της ρυθμικής γυμναστικής και του ταεκβοντό που επι  σειρά ετών καλλιεργεί ο σύλλογος με συνέπεια έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της θετικής αξιολόγησης του σωματείου, καθώς πληροί τα αναγκαία αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια, συνεπεία της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που κάνουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι προπονητές και γενικά τα μέλη του συλλόγου παρά τις αντιξοότητες της εποχής”.