omospondia_gymnastikhs_300Στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, το οποίο
πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Νηρέα Νέας Περάμου Δημήτρης Τσεγκέλης.

Η εκλογή στο ανώτατο εθνικό όργανο ενός αθλήματος αποτελεί καταξίωση για έναν αθλητικό παράγοντα όπως ο κ. Δημήτρης Τσεγκέλης ο οποίος συντονίζει τα θέματα του Νηρέα Νέας Περάμου και αξίζει πολλών συγχαρητηρίων.
Για πολλά χρόνια πρόεδρος του Νηρέα, υπερηφανεύεται για αυτό το αθλητικό σωματείο το οποίο έχει αναδείξει πρωταθλητές με σπουδαίες επιτυχίες στην Ελλάδα και εκτός της χώρας.ego_genikh_syneleysh

Εκτός του έμψυχου υλικού για το οποίο ο κ. Τσεγκέλης και οι συνεργάτες του αγωνίζονται στην Νέα Πέραμο, ο ίδιος πιστώνεται με τις ασταμάτητες προσπάθειες για την απόκτηση ιδιόκτητου γυμναστηρίου – προπονητηρίου το οποίοι παραχωρήθηκε στον Νηρέα από τον Δήμο Μεγαρέων.

Στις πρόσφατες εκλογές η κίνηση Βασιλειάδη επικράτησε πανηγυρικά και ανανέωσε τη θητεία της μέχρι το 2020, με τους υποψηφίους της να αποσπούν το 100% των ψήφων, κερδίζοντας την απόλυτη στήριξη των σωματείων της Γυμναστικής και λαμβάνοντας ισχυρή εντολή να συνεχίσει απρόσκοπτη το δημιουργικό έργο της.

Στη γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκαν 81 από τα 93 σωματεία – μέλη της Ε.Γ.Ο. που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Το εκλογικό αποτέλεσμα κατέδειξε την απόλυτη κυριαρχία των στελεχών που πρόσκεινται στον κ. Βασιλειάδη, αφού συγκέντρωσαν όλες τις ψήφους, καταλαμβάνοντας και τις 15 εκλόγιμες θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά, στο 15μελές Δ.Σ., το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες, εξελέγησαν κατά σειρά οι εξής (επί συνόλου 78 ψηφοδελτίων: 77 έγκυρα και 1 λευκό):
Θανάσης Βασιλειάδης (62 ψήφοι), Θανάσης Σταθόπουλος (43), Αθανασούλα Λαμπροπούλου – Συροπούλου (41), Σπύρος Σκλάβος (40), Ελένη Τζαβάρα (39), Μαρία Παπαδοπούλου (38), Ηρώ Ορφανού (38), Θανάσης Καπνίδης (37), Αργύρης Σοφράς (36), Σάββας Ταγτελενίδης (36), Μαρία Ζβεντερίκου (35), Πέτρος Λεμονής (35), Δημήτρης Τσεγκέλης (35), Θέμις Χαρίτου (35), Αλεξάνδρα Αργαλιά (33).

Σε δηλώσεις του προς το Megaraorg ο κ. Τσεγκέλης είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη tsegkelhs_300υπερηφάνεια για τον λόγο ότι οι εκπρόσωποι των συλλόγων της ΕΓΟ μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Τους ευχαριστώ πολύ. Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και θα εργαστώ ακόμα περισσότερο στην υπηρεσία της γυμναστικής τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Όσο για τον Νηρέα Νέας Περάμου, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδό του και την όσο το δυνατόν ευρύτερη καταξίωσή του στην περιοχή, στον Ελλάδα και στον κόσμο.
Το άθλημα της γυμναστικής έχει δώσει κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις στην Ελλάδα και ελπίζω ότι από την θέση μου στο ΔΣ της ΕΓΟ θα μπορέσω να ενισχύσω την βάση του αθλήματος της γυμναστικής στην περιοχή και την προσέλευση περισσότερων παιδιών στους αθλητικούς μας χώρους».

Με τον πρόεδρο της ΕΓΟ κ. Θανάση Βασιλειάδη όταν το γυμναστήριο βρισκόταν σε φάση εργασιών μετασκευής
Με τον πρόεδρο της ΕΓΟ κ. Θανάση Βασιλειάδη όταν το γυμναστήριο βρισκόταν σε φάση εργασιών μετασκευής

 

Χάρη στις προσπάθειες του κ. Τσεγκέλη να δοθεί λύση στο στεγαστικό και προπονητικό, σήμερα ο Νηρέας διαθέτει ένα αξιόλογο προπονητήριο ώστε τα στελέχη και οι αθλητές του να επιδίδονται με αφοσίωση και χωρίς προβλήματα στο έργο τους
Χάρη στις προσπάθειες του κ. Τσεγκέλη να δοθεί λύση στο στεγαστικό και προπονητικό, σήμερα ο Νηρέας διαθέτει ένα αξιόλογο προπονητήριο ώστε τα στελέχη και οι αθλητές του να επιδίδονται με αφοσίωση και χωρίς προβλήματα στο έργο τους