Σε συνέχιση της σειράς ανθρωπιστικών δράσεων ο Σύλλογος Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής «Ο Άγιος Γεράσιμος» επισκέφτηκε και μοίρασε τρόφιμα στο Χαμόγελο του Παιδιού στις 22 Οκτωβρίου.
Με επικεφαλής τον πρόεδρο Φίλιππο Σελίμη ξεφόρτωσαν περίπου 50 τόνους τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, αυγά, όσπρια, ψάρια, μπισκότα κ.α.
Τον κ. Σελίμη και τους συνεργάτες του ευχαρίστησε ο πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος.

Μαζί με τα στελέχη του Αγίου Γερασίμου βρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Γιώτα Παππά η οποία έχοντας μεγάλη αίσθηση της ευθύνης απέναντι στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους, συνεργάζεται στενά με τον Άγιο Γεράσιμο και τον πρόεδρό του.

Ο εν λόγω σύλλογος ακολουθεί πορεία με συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και τα μέλη του έχουν ως τώρα πραγματοποιήσει 52 διανομές τροφίμων σε φορείς οι οποίοι επιτελούν κοινωνικό έργο στηρίζοντας τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Πρόκειται για μια αξιοπρόσεκτη και αξιαίπενη πρωτοβουλία η οποία επισφραγίζει την καθημερινή επαφή και ανθρώπινη σχέση μεταξύ των πωλητών λαϊκών αγορών και των χιλιάδων ανθρώπων τους οποίους εξυπηρετούν καθημερινά.