Στο γυμναστήριο Academy Sports Club, ιδιοκτησίας Κλεάνθη Βαρελά βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2018 η ομάδα του Βύζαντα, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας που διατηρούν οι δυο πλευρές.
Και κατά την φετινή περίοδο προετοιμασίας ο κ. Βαρελάς έχει θέσει το γυμναστήριό του στη διάθεση του ιστορικού σωματείου προκειμένου να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο εν λόγω βοηθα το σωματείο διαχρονικά τόσο υλικά όσο και ηθικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε υγεία και ευόδωση των στόχων του ιστορικού Βύζαντα, υπενθυμίζοντάς τους πως η κιτρινόμαυρη φανέλα που θα φορούν είναι «βαριά», καθώς αγωνίζονται σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, προτρέποντας όσους δεν την γνωρίζουν να την διαβάσουν.

Με αφορμή την επίσκεψη , ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο  του ΑΓΣ Βύζας ευχαριστούν τον κ. Κλεάνθη Βαρελά ο οποίος έμπρακτα και με κάθε τρόπο βοηθάει διαχρονικά την ομάδα του Βύζαντα