Ανακοίνωση – καταγγελία κατά του Δημάρχου Μεγαρέων εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Μεγάρων και Νέας Περάμου στην οποία ζητά να επανέλθει στην προτεραία θέση της στον Ηρόδωρο, ως αναπληρώτρια προϊσταμένη.

«Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη διοικητική ενέργεια του Δημάρχου κ. Σταμούλη να υποβιβάσει εργαζόμενη από Αναπληρώτρια Προϊσταμένη στον «ΗΡΟΔΩΡΟ» σε απλή (χωρίς θέση ευθύνης) βρεφονηπιοκόμο στη Ν. Πέραμο.
Η βλαπτική αυτή μεταβολή, πέρα από παράνομη και καταχρηστική, δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία μιας σημαντικής κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, καθώς απομακρύνεται μια εργαζόμενη που βρισκόταν σε αυτή τη θέση ευθύνης από το 2008!
Η αδικαιολόγητη αυτή ενέργεια από μέρους της Δημοτικής Αρχής εγείρει μια σειρά ερωτήματα για τις σκοπιμότητες (πολιτικές;) που κρύβονται από πίσω. Θεωρούμε απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται εργαζόμενοι σε διαφόρων ειδών «παιχνίδια» μην υπολογίζοντας όλο τον πρότερο εργασιακό βίο, την εμπειρία, την προσφορά της στην Υπηρεσία  και μάλιστα όταν η συγκεκριμένη πλησιάζει την ηλικία συνταξιοδότησης!

Ζητούμε άμεσα η εργαζόμενη Νικολέττα Σταυράκη να επανέλθει στην πρότερή της θέση ή σε κάποια άλλη αντίστοιχη θέση ευθύνης αποκαθιστώντας αυτή την τεράστια σε βάρος της αδικία».