Άλλη μία νίκη σημείωσε ο Μεγαρικός εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Άνω Λιοσίων το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Πανοράματος.

Με ένα πολύ καλό παιχνίδι για ακόμα μια φορά ο Μεγαρικός, συνέτριψε στο πέρασμά του και τον Αστέρα Άνω Λιοσίων με 7-0 και συγκατοικεί πλέον με τον Λέοντα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με πολύ δυνατό και οργανωμένο παιχνίδι και τον Βασιλειάδη που επέστρεψε να είναι σε καλή ημέρα παρόλη την κούρασή του, πήρε την νίκη με γκόλ των: Άλκου (8’), Βασιλειάδη (31’), Στέφα (60’), Στεφανίδη (58’και 70’), Γ. Κουφής Γ. (63’) και Ελέζι (74’).

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Χατζής χρησιμοποίησε τα παιδιά της ακαδημίας, τους: Νίκο Χύτα, Βαγγέλη Χατζή και Παναγιώτη Άλκο οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά δείγματα και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Και συνεχίζουμε…

Πάμε ξανά όλοι μαζί… Α.Σ. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλαμιώτης Β., Τζάνος, Νταφόπουλος (61’ Κασιμάτης), Ρίζος, Καλαμιώτης Δ., Αλεπούς (48’ Καϊάφας), Καλαμιώτης Α., Χρυσολάρι, Δημόπουλος, Ντάνος Π. Ντάνος Ε..

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου (88’ Κερασοβίτης), Ελέζι, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης (61’ Χύτας), Βασιλειάδης (81’ Χατζής Ε.), Στεφανίδης, Σάκοβ, Άλκος (61’ Κουφής Γ.), Κουφής Γ., Στέφας Γ..

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σωτηρίου