Παρουσία πολλών μελών, φίλων και αθλητών η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων έκοψε τη βασιλόπιτα στο κλειστό Γ. Τσαλδάρης την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.
Σχεδόν γέμισε η εξέδρα αλλά και πληθώρα διακεκριμένων προσωπικοτήτων της τοπικής κοινωνικής, αθλητικής και πολιτικής ζωής βρέθηκαν στο χώρο των επίσημων προσκεκλημένων.
Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης, οι επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών και Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Μπερδελής και Γιάννης Μιχάλαρος, η πρόεδρος του Ηροδώρου Γιάννα Ρήγα, οι Αντιδήμαρχοι Λευτέρης Κοσμόπουλος και Κώστας Φυλακτός, ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, ο πρόεδρος του Νηρέα και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Τσεγκέλης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κλεάνθης Βαρελάς  και Άγγελος Μακρυγιάννης, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πολιτευτές διαφόρων πολιτικών κομμάτων.
Ευχές για το νέο έτος έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Δημητρακόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το σύλλογο και ιδιαίτερα τους χορηγούς. Είπε συγκεκριμένα:

«Αυτό το όμορφο πρωϊνό έχουμε την χαρά να βλέπουμε όλα τα παιδιά να διασκεδάζουν μαζί με τη μασκότ της ομάδας μας τον Περαμούλη και να χαμογελούν λαμβάνοντας για μία ακόμη χρονιά τα δώρα τους. Μία γιορτή – θεσμός, που το καλό της αποτέλεσμα οφείλεται στην ομαδική δουλειά όλου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και στην αμέριστη στήριξη πολλών υποστηρικτών, που όσο μπορεί ο καθένας προσφέρει στον Σύλλογο μας.

Σήμερα βλέπετε εδώ εκπροσώπους από πολλά αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, είτε από το μπάσκετ είτε από άλλα αθλήματα, τους γονείς των παιδιών, πολίτες και πολλούς πολιτευτές από όλους τους χώρους και τις παρατάξεις. Αυτή λοιπόν η Ένωση , όπως το λέει και το όνομα της ομάδας μας και η συνεργασία είναι στην κατεύθυνση του φετινού μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε σε κάθε μεριά….έχουμε πολύ αθλητισμό να δείξουμε ακόμη…αυτό είναι το σύνθημα μας για το 2019 και θα το πετύχουμε….καλή χρονιά σε όλους.»