Την άνοδό της στην Α κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ πανηγυρίζει η Νέα Πέραμος μαζί με την άνοδο της ομάδας των Παίδων της στη Β’.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το μπάσκετ και όλη την κοινωνία εξ αιτίας του κορωνοϊού οι κιτρινόμαυροι υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Μαρίνου  κατάφεραν να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τελικά να ανέλθουν κατηγορία.
Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για το σύλλογο που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Αττικής μετά από τέσσερα χρόνια. Μία δίκαιη άνοδος που κερδήθηκε μέσα στα παρκέ από μια από τις καλύτερος ομάδες της κατηγορίας.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συντελεστές, ξεκινώντας από τους αθλητές που ίδρωσαν την φανέλα, τον προπονητή μας coach Βασίλη Μαρίνο και όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα του όλη την σεζόν, τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Ασημόπουλο, τον Έφορο Παύλο Καπέτση, τον Team Manager Νάσο Καρανίκα, το γιατρό Τζώρτζη Σκιαδόπουλο, το διοικητικό συμβούλιο που ήταν πάντα δίπλα και φυσικά τον θαυμάσιο κόσμο που γέμιζε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και έδινε τον παλμό σε κάθε αναμέτρηση!

Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν το υπέροχο κλίμα στις τάξεις της ομάδας το οποίο δεν διαταράχθηκε ουδεμία στιγμή.

Στον αντίποδα, το γεγονός ότι οι Παίδες ανεβαίνουν στη Β ΕΣΚΑΝΑ αήττητοι δείχνει ότι οι Νεοπεραμιώτες δίνουν μεγάλη σημασία στις υποδομές τους.

Αγωνίστηκαν συνολικά 20 παιδιά της πόλης, τριών ηλικιών,  2004, 2005, 2006, κάτι μοναδικό. Δεν πρόκειται μόνο για μία φουρνιά, δεν πρόκειται μόνο για μία γενιά, πρόκειται για σκληρή και επίμονη δουλειά επί πολλά χρόνια. Και ήρθε η δικαίωση για όλους, πρώτα για τους ίδιους τους αθλητές αλλά και για τους γονείς τους που στέκονται δίπλα τους και τα υποστηρίζουν!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και πραγματικά το μέλλον τους ανήκει!