Με 1-2 νίκησε ο Βύζας τον ΑΓΣ Νέας Περάμου στον δεύτερο αγώνα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ (πρώτος αγώνας 4-1) ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο την 28η Οκτωβρίου.
Η ομάδα του Τάκη Χριστόπουλου κατέβηκε με όλους τους αναπληρωματικούς στην πρώτη ενδεκάδα και με αυτή τη σύνθεση αντιπαρατάχθηκε στον ΑΓΣΝΠ ο οποίος πέτυχε το 1-0 στο 34′ με τον Αναστασίου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με αρκετά τετ μπροστα και στους δύο τερματοφύλακες και ένα δοκάρι από το Σωτήρη Μαυρονάσο στο 1ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη ήταν διαφορετική αφού ο προπονητής του Βύζαντα πραγματοποίησε και τις πέντε αλλαγές που δικαιούτο και έριξε στον αγώνα ποδοσφαιριστές της βασικής του ενδεκάδας και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα πετυχαίνοντας το 1-2.
Και τα δύο γκολ ήταν θεαματικά.
55′ 1-1 με τον Τοπτίδη ο οποίος κατέβασε τη μπάλα από την αριστερή πλευρά της επίθεσης, πέρασε μέσους και αμυντικούς και κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα Τράικο.
64′ 1-2 με το Σωτήρη Μαυρονάσο ο οποίος ήταν ο τρίτος αποδέκτης ενός εκπληκτικού συνδυασμού. Πρώτη σκαφτή μπαλιά στον άξονα ο Κωνσταντινίδης προς τον Τοπτίδη. Αυτός τραβάει επάνω του αμυντικούς και τερματοφύλακα και σεντράρει προς το μέρος του Μαυρονάσου ο οποίος με θεαματικό ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία.

Ο Βύζας ικανοποίησε τόσο από τη συμμετοχή των νεαρών αναπληρωματικών στο πρώτο ημίχρονο όσο και την κυριαρχία των βασικών του στο δεύτερο.
Στον αντίποδα η Νέα Πέραμος του Σταύρου Φωτίου έδειξε ένα σύνολο με προοπτικές, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που κυνηγούν τις φάσεις και κοιτούν στα ίσια έμπειρους αντιπάλους.
Ο προπονητής της Νέας Περάμου στήνει ένα σύνολο το οποίο στην επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Γ. Φίτσας
Βοηθοί: Χ. Πλάκας, Β. Θωμόπουλος
Παρατηρητής αγώνα: Δημήτρης Κόκλας
Γιατρός: Κώστας Οικονομόπουλος

ΑΓΣ Νέας Περάμου (Σταύρος Φωτίου): Τράικος, Μυρτάι, Μιχαήλης (46’Πνευματικάκης), Σεβαστής, Ζουμπλιός, Αναστασίου (66′ Τσάκα), Διολέτης, Αριστόπουλος, Ρόκου, Καραγιάννης, Δράγασης.
Αναπληρωματικοί: Πατσιονίδης, Κεχαγιάς, Τσακάι, Ελάνογλου, Γεωργιάδης.
Βύζας Μεγάρων (Τάκης Χριστόπουλος): Υφαντής, Χριστόπουλος, Φρυγανάς, Δρυμούσης, Φουρνάρης (46’Κωνσταντινίδης), Λεβεντούρης (46′ Σαχόλι), Μουσκάι, Καμπόλης, Μαρκόπουλος (65′ Μονέ), Μαυρονάσος (65′ Χατζημελετιάδης), Σταφάι (46’Τοπτίδης).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Χαλόφτης, Πορανίδης, Χάρμπαλης.