Στην διεθνή έκθεση τροφίμων Food Expo η οποία πραγματοποιείται από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Μετροπόλιταν συμμετέχει η γνωστή εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου Οικογένεια Νικολάου.
Γνωστή και καταξιωμένη επιχείρηση τέταρτης γενιάς με έδρα τα Μέγαρα έχει κατακτήσει αναγνωρισιμότητα εθνικής εμβέλειας με τo άριστης ποιότητας ελαιόλαδο και άλλα σχετικά προϊόντα ενώ οι αγορές στις οποίες απευθύνεται είναι εντός και εκτός Ελλάδος.

Στην παρούσα έκθεση η εταιρεία συμμετέχει με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συμβατικό και βιολογικό, παραδοσιακά χειροποίηητα σαπούνια με ελαιόλαδο καθώς και ελαιόλαδο με υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινόλης.

Εφοδιασμένα με όλα τα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητος και συσκευασμένα σε ελκυστικές συσκευασίες τα προϊόντα της Οικογένειας Νικολάου έρχονται από πολύ μακριά στο χρόνο και έχουν πολύ χρόνο να πάνε μπροστά.

Μεταξύ των δεκάδων επισκεπτών της πρώτης ημέρας, το περίπτερο το οποίο βρίσκεται στην αίθουσα 1 επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ομάδα συνεργατών του και συνομίλησε με τον επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης Τάκη Νικολάου.