Για μια ακόμα χρονιά ο ΣΕΓΑΣ πρόκειται ένα από τα πανελλήνια πρωταθλήματα βάδην στημν παραλία Βαρέα των Μεγάρων, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 10:30.
Συγκεκριμένα πρόκειται να διοργανωθούν τα 35 χιλιόμετρα ανδρών – γυναικών.
Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες: 20χιλιομέτρων ανδρών – γυναικών, 10χιλιομέτρων  Κ23 ανδρών – γυναικών, Κ20 ανδρών – αυναικών, Κ18 ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών (χωρίς βαθμολογία – αξιολόγηση).

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που σχεδίασε ο ΣΕΓΑΣ για την συγκεκριμένη διοργάνωση και ενέκρινε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Στη φετινή διοργάνωση ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχει φροντίσει για την παρουσία τριών (3) Διεθνών Κριτών Βάδην, προκειμένου οι επιδόσεις των βαδιστών και βαδιστριών να προσμετρηθούν στο αξιολόγηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα, οργανωτικός εκπρόσωπος του οποίου έχει οριστεί ο Πρόεδρος του ΑΟΜ και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σπύρος Καλοζούμης διοργανώνεται από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων και του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος».