Την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, με τα προβλήματα ασφάλειας και τον χειμαζόμενο ιδιωτικό τομέα, επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.
Η επίσκεψη είχε απολύτως προεκλογική μορφή διαφορετική όμως από την κομματική φιέστα που έστησε στη Βαρέα ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα το δήθεν Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής πριν λίγες εβδομάδες.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τοπικούς βουλευτές, πλήθος κομματικών παραγόντων καθώς και μεγαλύτερο πλήθος πολιτευτών και άλλων παρακομματικών επισκέφθηκε μονάδες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα δίνοντας έτσι το στίγμα ότι θα προσπαθήσει να επενδύσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία ώστε να δρομολογηθεί διέξοδος από την κρίση η οποία μαστίζει τη χώρα εδώ και δέκα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε μια ομάδα επεξεργασίας θαλασσίων οστράκων, τις εγκαταστάσεις του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και μια οινοποιητική μονάδα.
Τέλος περπάτησε σε τμήμα της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς και κατέλυσε σε αναψυκτήριο της πλατείας Λιτάρα.

Φωτό: Αιχμή Μεγάρων, Αντ. Υψηλάντης