Στα Μέγαρα βρέθηκε ο υποψηφίος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της προσωπικής επαφής με τους πολίτες και της προβολή της υποψηφιότητάς του.
Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα, περιόδευσε την λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου όπου συνομίλησε με περαστικούς, καταστηματάρχες και εργαζόμενους ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό δύο παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα – ένα πτηνοτροφείο και μια μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας λαχανικών – ενώ στο τέλος πέρασε από την παραλία της Βαρέας και την Πάχη όπου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κλεάνθη Βαρελά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη το κυρίαρχο θέμα της συνομιλίας ήταν οι φυσικές καταστροφές οι οποίες έπληξαν τα Μέγαρα τους τελευταίους 15 μήνες όπου ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για την ανάγκη ύπαρξης προληπτικών μέτρων τονίζοντας το αναγκαίο της στενής συνεργασίας των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τακτικής συνεργασίας των 66 Δήμων της Αττικής σε θέματα πολιτικής προστασίας και συνολικά με τον κρατικό μηχανισμό.
Ξεχωριστή αναφορά έκανε στην τοπική, περιαστική αγροτικη οικονομία ως μέσο στήριξης της τοπικής οικονομίας καθώς και στην ανάγκη προβολής των περιοχών οι οποίες ελκύουν το ενδιαφέρον επισκεπτών.
Δήλωσε: «Τα Μέγαρα, καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό της ζήτησης αγροτικών προϊόντων του λεκανοπεδίου. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Στόχος μας είναι να μειωθεί η ανεργία και να υπάρξουν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν να παραμείνουν οι νέοι μας στο τόπο τους».

Σχετικά με την πορεία της υποψηφιότητάς του, έγινε γνωστό ότι στο άμεσο μέλλον θα διοργανωθεί συγκέντρωση στα Μέγαρα σχετική με τις θέσεις της παράταξής του στο θέμα του ΧΥΤΥ και της παρουσίασης των τοπικών υποψηφίων.