Σε ένα παιχνίδι το οποίο μάλλον ο Βύζας θα προσπαθήσει να ξεχάσει το συντομότερο ηττήθηκε στην έδρα του από την Κ20 του Πανελευσινιακού με 0-1 για την διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.
Παρά την ήττα ο Βύζας προκρίνεται στην επόμενη, ημιτελική, φάση με μεγαλύτερο σύνολο τερμάτων αφού στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει τον αντίπαλό του με 0-2.

Στον γνωστό, κακό μετά από κάθε βροχή,  αγωνιστικό χώρο οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών βοηθούντος του τερματοφύλακα Κυπραίου.
Ο νεαρός γκολκπήπερ των Σταχυοφόρων έδειξε και στο δεύτερο ματς ότι είναι σπουδαίος αφού με εξαιρετικές παρεμβάσεις έσωσε την εστία του από βέβαιες παραβιάσεις.
Στο ματς, ως προς το αποτέλεσμα, ίσχυσε και εδώ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν βάζεις γκολ, δέχεσαι γκολ.
Όλοι οι επιθετικοί του Βύζαντα είχαν ευκαιρίες, τις περισσότερες στο πρώτο ημίχρονο αλλά το τεχνικό παιχνίδι που έπαιζαν δεν ταίριαζε με τον βαρύ και σε αμφότερες τις περιοχές λασπωμένο τερρέν.
Το γκολ του Πανελευσινιακού πέτυχε με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζαμπέτας ο οποίος στο 76΄ είχε αντικαταστήσει τον Φραγκούλη.

Από πλευράς Βύζαντα, και με αβάντα το 0-2 του πρώτου αγώνα, ο προπονητής Ανδρέας Θεοδωρόπουλος χρησιμοποίησε τους νεαρούς Δρίτσα, Μουσκάϊ, Τσίγκρη και Μήτσο στην βασική ενδεκάδα ενώ στις αλλαγές χρησιμοποίησε τους Χατζή, Χριστόπουλο και Φρυγανά.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σπύρου Μεντή.
Βοηθοί: Ε. Μηλιώνης, Γ. Χρόνης
Παρατηρητής: Σπ. Τρύπος

Βύζας (Α. Θεοδωρόπουλος): Ξενάκης, Μήτσος (80΄ Φρυγανάς), Γκάτσιος, Τσίγκρης (72΄ Χριστόπουλος), Αντύπας, Μουσκάι, Δρίτσας, Εμετό, Παρθενόπουλος, Γκιργκιζιάν (46΄ Χατζής)
Αναπληρωματικοί: Βουρνάζος, Πανταζής, Καραγιάννης, Κουφής

Πανελευσινιακός Κ20 (Αθ. Δημόπουλος): Κυπραίος, Ντράμι , Σαββουλίδης, Ρόδης, Φραγκούλης (76΄ Ζαμπέτας), Αδάμ, Κανέλλος, Σωτηρόπουλος, Κλαδάς (9΄  λ.τρ. Καλλαμάνης, Μιχαλόπουλος (58΄ Ζίου), Ντίμο
Αναπληρωματικοί: Γκούμας, Σπυρόπουλος