Σε ακραίες καταστάσεις φαίνεται να έχει φθάσει η κόντρα μεταξύ Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων και του Δημάρχου Μεγαρέων σχετικά με την χρήση των αθλητικών χώρων.aulhtikoi_xwroi_megarwn_200
Ως τώρα ήταν συνηθισμένο το φαινόμενο να υπάρχουν διαφορές μεταξύ Δήμου και αθλητικών σωματείων σχετικά με τις ώρες χρήσης των αθλητικών χώρων στο ξεκίνημα της αθλητικής περιόδου. Όμως πάντοτε βρισκόταν μια μέση λύση στο πλαίσιο της κατανόησης και του πνεύματος καλής θέλησης μεταξύ των σωματείων και του Δήμου.
Φαίνεται όμως ότι αυτή τη χρονιά κάτι δεν πήγε καλά και επήλθε σύγκρουση μεταξύ του Γυμναστικού και του Ηρόδωρου και η σύγκρουση αυτή είχε ως τελικό αποδέκτη τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη.

STAMOYLHS_ST_OIKISKOIΔεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες αλλά μετά την έγκριση κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών χώρων από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν παρεξηγήσεις αφού ο κανονισμός φιλοδοξούσε να αντιμετωπίσει κάθε λεπτομέρεια και να δίδει σαφείς λύσεις.Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων

Παρά ταύτα, φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά και επήλθε σύγκρουση μεταξύ του Γυμναστικού και του Ηρόδωρου και η σύγκρουση αυτή είχε ως τελικό αποδέκτη τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη.
Αποτέλεσμα είναι η επιστολή-ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Δήμαρχος, σύμφωνα με την οποία παρά το γεγονός ότι είχε κατ’ επανάληψη εξηγήσει την κατάσταση στους Κύριους και τις Κυρίες οι οποίοι γυμνάζονται με τον Γυμναστικό, έφθασε στα χέρια του επιστολή του συλλόγου με συκοφαντικό και υβριστικό περιεχόμενο.

Από τα γραφόμενα του Δημάρχου φαίνεται ότι ο Γυμναστικός τον κατηγόρησε ότι κάνει «κατάχρηση εξουσίας» και ότι «λειτουργεί με ανήθικο τρόπο».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος παρέχει τις απαραίτητες εξηγήσεις και μεταξύ άλλων δηλώνει
«Οι αθλητικοί σύλλογοι, με βάση το νόμο γυμνάζουν αθλητές, για να λάβουν μέρος σε αγώνες (και όχι βεβαίως για να γυμνάζουν επαγγελματικά πολίτες για ευεξία. Αυτοί πρέπει να διαθέτουν τον δικό τους επαγγελματικό χώρο και να επωμίζονται τα έξοδα λειτουργίας του)».
Και στη συνέχεια «Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να κάνει τους αθλητικούς χώρους τσιφλίκι του και πολύ περισσότερο σ’ αυτούς, που θέλουν να τους μετατρέψουν σε επαγγελματικό «μαγαζάκι» τους».

Διαβάστε εδώ την επιστολή του Δημάρχου